Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uoči Oscara HBO donosi fantastične filmove
Svečana dodjela najprestižnije filmske nagrade Oscar održat će se ovoga vikenda u Hollywoodu

Uoči Oscara HBO donosi fantastične filmove

Ljubitelji filma i glamura širom planete željno iščekuju dodjelu najprestižnije nagrade u svijetu sedme umjetnosti. 87. dodjela Oscara održat će se 22. veljače 2015. godine u Dolby Theatre u Hollywoodu, a HBO je u susret dodjeli, svojim gledateljima pripremio filmove koji su za ovu cijenjenu nagradu nominirani ove godine, kao i ostvarenja koja su se za zlatnu statuu natjecala ili je osvojila prethodnih godina.

Hobit: Smaugova pustoš, epski spektakl slavnog Petera Jacksona, u kojem Bilbo Baggins nastavlja svoje putovanje s čarobnjakom Gandalfom i trinaestoricom patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom, 2013. je za Oscara nominiran u tri kategorije, a na programu HBO-a prikazuje se 19. veljače u 17.25h.

Kako je spašen gospodin Banks priča je o slavnom Waltu Disneyju, također nominirana za Oscara, s Tomom Hanksom i Emmom Thompson u glavnim ulogama. Ovu humorističnu dramu možete pogledati na HBO Comedy-ju 19. veljače u 20.30h.

Gospodarica zla je avantura u kojoj Angelina Jolie oživljava poznatu negativku iz Disneyjevog klasika Uspavana ljepotica. U dosad neispričanoj priči, uz Angelinu glumi i njezina kći Vivienne. Raskošnu bajku koja je ove godine u utrci za Oscara, na HBO-u možete pogledati 20. veljače u 18.25h.

Hotel Grand Budapest, u režiji Wesa Andersona, ove je godine nominiran za čak 9 Oscara. Ova šarmantna priča prati pustolovine Gustavea, legendarnoga konsijerža slavnog europskog hotela i hotelskoga potrčka Zeroa koji mu postane najvjerniji prijatelj, a na programu HBO-a je možete pogledati 21. veljače u 21.25h.

Kradljivica knjiga (2014. nominirana za Oscara), dirljiva je drama u kojoj glume Geoffrey Rush i Emily Watson. Priča prati čudesnu i hrabru djevojčicu poslanu da živi kod skrbnika u Njemačkoj tijekom Drugog svjetskog rata. Kradljivicu knjiga na programu HBO-a možete pogledati 23. veljače u 17.55h.

Nebraska, humoristična drama u režiji Alexandera Paynea, prošle je godine nominirana za šest Oscara, uključujući kategoriju najboljeg filma, redatelja i glavnog glumca (Bruce Dern). Priču o obiteljskom životu u srcu Amerike, snimljenu crno-bijelim stilom, na programu HBO-a možete pogledati 26. veljače u 21.10h.

Gravitacija, u kojoj su glavne uloge pripale oskarovcima Sandri Bullock i Georgeu Clooneyju dostupna je korisnicima usluge HBO GO. Ovaj uzbudljiv psihološki triler Alfonsa Cuaróna prošle je godine nagrađen s čak sedam Oscara.

Ljubitelji filma koji su propustili pogledati raskošni spektakl Baza Luhrmanna Veliki Gatsby, koji je prošle godine ovjenčan s dva Oscara, mogu ga pogledati na HBO-u 3. ožujka u 17.40h.

Dan kasnije, 4. ožujka u 16.25h, na HBO-u se prikazuje superherojski hit Kapetan Amerika: Ratnik zime koji je 2014. nomininiran za Oscara u kategoriji najboljih vizualnih efekata, a u nedjelju, 7. ožujka u 17.40h, na programu HBO-a možete pogledati i životnu priču Nelsona Mandele – Mandela: Dug put do slobode, također nominiranu za ovo prestižno priznanje.

Svi filmovi prikazuju se na HBO kanalu, a dostupni su i korisnicima HBO GO usluge.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala