Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prisjetite se „Zone sumraka“ i uživajte u novim nastavcima „Kuće laži“
Antologijska TV serija od danas je ponovo na malim ekranima, a premijerno počinje i 2. sezona humoristične serije s Donom Cheadleom

Prisjetite se „Zone sumraka“ i uživajte u novim nastavcima „Kuće laži“

Od večeras imate priliku gledati antologijsku američku televizijsku seriju Zona sumraka i drugu sezonu popularne humoristične serije Kuća laži!

Scenarij za popularnu seriju Zona sumraka koju su dosad vidjele generacije gledatelja napisao je Rod Serling, a počela se prikazivati 1959. godine. Riječ je o nizu nepovezanih priča koje sadržavaju elemente drame, psihološkog trilera, nadnaravnog, znanstvene fantastike i strave, često sa zlokobnim ili posve neočekivanim završetkom.

Za mnoge je Amerikance ovo bio prvi susret sa znanstvenom fantastikom i misterijima s elementima nadnaravnog, stoga je serija postigla velik uspjeh kod publike i kritike pa je snimljen i igrani film, radijska serija te se počeo izdavati strip i časopis.

2013. godine poznati časopis TV Guide smjestio ju je na 4. mjesto svoje ljestvice 60 najboljih igranih serija svih vremena.

Od večeras možete pratiti i drugu sezonu humoristične serije Kuća laži čija je zvijezda Don Cheadle koji je za ulogu Martyja Kaana nagrađen Zlatnim globusom te nominiran za nagradu Emmy. 11. siječnja ove godine s prikazivanjem je započela četvrta sezona u SAD-u.

Marty Kaan ne zna za neuspjehe. On i njegov "klan" žive za putovanja prvim razredom, luksuz, vrhunske provode i sve ono što preko crnog American Expressa mogu naplatiti klijentima. U premijernoj drugoj sezoni "klan" se mora nositi s posljedicama velikog fuzijskog obračuna. Kod kuće Marty se šokira kad Roscoe odluči živjeti sa svojom neuravnoteženom majkom te u njegov život ponovno ulaze njegov mlađi brat i stara prijateljica.

Zona sumraka prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka oko 23:25h na HTV-u 3, a Kuća laži radnim danom oko 23:50h na HTV-u 2.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala