Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoće li Bryan Cranston postati najbolji zlikovac ikada?
Sljedeće godine stiže 'Star Trek 3', a Cranston je navodno najbolji odabir za novog antagonista

Hoće li Bryan Cranston postati najbolji zlikovac ikada?

Prije nego je Jesse Eisenberg dobio ulogu Lexa Luthora u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, činilo se kako su svi željeli da Bryan Cranston utjelovi DC-jevog zlikovca. Zvijezda serije Na putu prema dolje stvorila je toliko veliki broj obožavatelja oko svog lika Heisenberga da ga je publika sve više željela vidjeti u novim ulogama.

No Cranston ipak nije dobio ulogu poznatog stripovskog lika unatoč željama gledatelja. Međutim, sada kada se počeo stvarati novi Star Trek film, počele su i razne priče o tome tko bi mogao biti novi zlikovac koji će poremetiti planove Enterprise ekipe.

Odabir glumaca za novi Star Trek za sada još uvijek nije poznat niti se o glumcima uopće pričalo. Do sada smo saznali samo koga možemo očekivati "s druge strane kamere", a to su redatelj Justin Lin, te glumac Simon Pegg koji bi trebao pomoći oko scenarija. No website Film Divider prvi je objavio neke glasine oko glumačke ekipe.

Tamo piše kako će se ekipa Enterprisea suočiti sa velikim novim negativcem i iako su detalji još nepoznati, navodno je Cranston već u pregovorima oko uloge, a navodno su iz Paramounta i rekli da bi željeli da taj lik bude kao Bryan Cranston. Naravno, sve je za sada nepotvrđeno i samo glasina, a kako su skrivali Benedicta Cumberbatcha i njegovu ulogu u filmu Zvjezdane staze: U tami, vjerojatno nećemo tako brzo dobiti puno više detalja stoga nam ne preostaje drugo nego čekati 8. srpanj 2016. kada Star Trek 3 stiže u kina.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala