Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen 11. ZagrebDox!
S približno 150 filmova u 16 programa i uzbudljivim programskim novitetima ZagrebDox u veljači započinje svoju drugu festivalsku dekadu

Predstavljen 11. ZagrebDox!

Foto: Nina Đurđević

Jedanaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox održat će se od 22. veljače do 1. ožujka 2015. u zagrebačkom Cineplexxu Centar Kaptol.

11. ZagrebDox danas su u Centru Kaptol najavili direktor festivala Nenad Puhovski, producentica festivala Lucija Parać i Sanja Milinović, direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu, generalnom sponzoru festivala.

Nenad Puhovski je predstavio naslove iz međunarodne i regionalne konkurencije te iz ostalih, već dobro poznatih službenih programa (Biografski dox, Glazbeni globus, Happy Dox, Kontroverzni dox, Majstori doxa, Stanje stvari, Teen Dox, Factumentarci i ADU Dox). Najavio je i nove posebne programe, Triler dox, Blistok i ZagrebDoXXL.

Lucija Parać je među ostalim podsjetila da će i ove godine ZagrebDox u dnevnim terminima besplatno prikazivati sve filmove iz međunarodne i regionalne konkurencije, uz još poneko iznenađenje.

Sanja Milinović je najavila da će i ove godine neki od naslova biti ekskluzivno dostupni u MAXtv Videoteci, odmah nakon njihove projekcije na festivalu.

ZagrebDox se održava uz potporu Grada Zagreba, Hrvatskog audiovizualnog centra i programa Kreativna Europa – potprograma MEDIA.

Generalni sponzor festivala je Hrvatski Telekom. Ekskluzivni pokrovitelj je Tportal, a festival medijski pokrivaju Klasik TV, Jutarnji list, Antena Zagreb, Kulturpunkt, City Time, Moj film i Dokumentarni.net. Medijski partneri festivala su HRT i HRT3.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala