Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrvatska izabrana za svjetsku premijeru novog filma Kaley Cuoco!
Hit komedija "Gospodar vjenčanja" u hrvatska kina stiže prva u svijetu – danas!

Hrvatska izabrana za svjetsku premijeru novog filma Kaley Cuoco!

Foto: Continental

Ovoga tjedna našoj državi zbilja je ukazana posebna filmska čast – hit komedija Gospodar vjenčanja, naime, započinje se u našim kinima prikazivati već od danas pa je na taj način Hrvatska postala prva zemlja u cijelome svijetu u kojoj sa službenom kino distribucijom kreće ovaj nadolazeći filmski hit u kojoj je glavnu žensku ulogu ostvarila Kaley Cuoco-Sweeting, našoj publici poznatija kao lik Penny iz popularne televizijske serije Teorija velikog praska.

Gospodar vjenčanja urnebesna je komedija u kojoj se njezin glavni lik Doug nađe u velikom problemu – njegov dan vjenčanja s djevojkom njegovih snova Gretchen (glumi ju Kaley) opasno se približava, a on još uvijek nema vjenčanog kuma niti djevere. Tu u igru upada Jimmy Callahan (nenadmašni komičar Kevin Hart), vlasnik tvrtke Kum d.o.o. čiji je glavni biznis iznamljivanje lažnih kumova za vjenčanja svima onima kojima je on potreban.

I tako će se Doug i Jimmy (kodno ime: Bic Mitchum) u vrlo ograničenom vremenu morati što bolje upoznati kako bi tijekom vjenčanja mogli odglumiti najbolje prijatelje. A kada u sve to upletete i Jimmyjevu ludu ekipu koja se sastoji od sedmorice lažnih djevera, znate da stvari nikako neće ići onako kako su ih naši junaci prvotno zamislili...

Film Gospodar vjenčanja režirao je Jeremy Garelick, a uz njega scenarij za film napisao je i Jay Lavender (njih dvojica potpisnici su scenarija za odličnu komediju Prekid s Vinceom Vaughnom i Jennifer Aniston u glavnim ulogama).

Hit komediju Gospodar vjenčanja možete pogledati već danas u svim kinima i tako postati među prvom publikom u svijetu koja će ju vidjeti!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala