Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Voice konačno na malim ekranima!
Najljepši glas Hrvatske ovaj put će se birati na HTV-u u 15 emisija od 17.1., a konačnog pobjednika izabrat će gledatelji

The Voice konačno na malim ekranima!

Foto: HRT

Stiže nam još jedan izbor za najboljeg pjevača ili najbolju pjevačicu, ovaj put na državnoj televiziji!

The Voice - Najljepši glas Hrvatske sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Ovo je jedinstveno natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni. Natjecanje se sastoji od postupka predizbora, audicije, dvoboja i natjecanja uživo.

U predizborima održanima u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu među gotovo 2 500 prijavljenih izabrano je 97 kandidata koji glasovne sposobnosti predstavljaju na audiciji pred četiri mentora koji ih ne mogu vidjeti – dakle, presudan je jedino glas!

Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku "moj glas" mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje (dvoboji) za koje svaki član žirija odabire timove po 12 natjecatelja.

U četiri emisije dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor odlučuje koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja uživo.

Natjecanja uživo su završni dio u kojem se kandidati natječu jedni protiv drugih u nekoliko nastupa uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji!

The Voice - Najljepši glas Hrvatske započinje ovu subotu u 20 sati na HTV-u 1.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala