Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Phil Miller je najbolji čovjek na svijetu!
Will Forte će odglumiti bradatog i kosmatog Palu samog na svijetu u novoj humorističnoj seriji "The Last Man on Earth"

Phil Miller je najbolji čovjek na svijetu!

 Iz Fox-a nam stiže svježi trailer za novu humorističnu seriju koja će vas nesumnjivo oboriti s nogu, The Last Man on Earth

Phil Miller je najbolji čovjek na svijetu, ali samo zato što je jedini!

Kako sam naslov kaže glavni junak serije je posljednji čovjek na Zemlji, prosječan muškarac imenom Phil Miller.
Dok je Zemlja bila napučena milijardama ljudi Phil je bio sasvim običan i nije ničim iskakao iz gomile, volio je svoju obitelj i mrzio svoj posao u banci. Ono što ga je učinilo iznimnim je upravo to što je ostao posljednji preživjeli čovjek na planetu, a time i posljednja nada čovječanstva. 

U ovoj humorističnoj seriji pratit ćemo njegove avanture kroz prazan svijet u kojem Phil traga za preživjelima nakon nepoznatog događaja koji je izbrisao sve ljude s lica Zemlje. No, kako Pale sam na svijetu ne bi i ostao sam, kada se zasiti ispunjavanja svih suludih maštarija koje može smisliti, Phil u tišini praznog svijeta ipak susreće nekog. 
 
Seriju su pripremili Phil Lord i Chris Miller, poznati duo koji je pružio publici brojne sate komedije i uživanja s filmovima poput Oblačno s ćuftama, Lego, 21 Jump Street i prošlogodišnjeg nastavka 22 Jump Street. Iako su obojica režirali nekoliko prvih epizoda i sudjelovali u pisanju scenarija, glavni pokretač serije je Will Forte, koji je i iznjedrio ideju za seriju. 
 
Osim glavne uloge koju nosi sam Will Forte, na popisu glumaca se može naći i January Jones, Kristen Schaal, Mel Rodriguez i Cleopatra Coleman.

Prva sezona će imati 10 epizoda, a kreće s emitiranjem 1. ožujka.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala