Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte prve fotografije sa snimanja Crimson Peaka
Gotička horor priča glasovitog redatelja Guillerma del Tora odvija se u impresivnom i pomalo zastrašujućem interijeru

Pogledajte prve fotografije sa snimanja "Crimson Peaka"

 Crimson Peak je film strave koji je među najočekivanijim filmovima 2015. godine, što ne čudi ako se pogleda tko je režiser, ali i tko su nositelji glavnih uloga. 

Guillermo del Toro, redatelj filma, pripremio je iscenarij za "Crimson Peak" u suradnji s Matthewom Robbinsom. Izuzevši znanstveno fantastičnu horor priču The Strain, Guillerma del Tora nismo vidjeli u redateljskoj stolici od Bitke za Pacifik pa je razumljivo što se mnogi vesele ovoj priči. 
 
U glavnim ulogama se nalaze Jessica Chastain, Mia Wasikowska i Tom Hiddleston. Dvije vodeće glumice su u protekloj godini imale izvrsno primljene filmove, primjerice Mia Wasikowska je glumila u Karta do zvijezda, a Jessica Chastain u The Disappearance of Eleanor Rigby Interstellar. Također, ime Jessice Chastain nedavno se počelo spominjati u nagađanjima povodom prestižnih nominacija za Oscara. Uz njih u filmu glumi i još jedno vrlo poznato lice, a riječ je o Charliju Hunnamu, najprepoznatljivijem u glavnoj ulozi serije Sinovi anarhije
 
 
Film od kojega se očekuje mnogo ove godine svoju glavnu radnju smješta u tmuran, ali impresivan interijer velebne i stare kuće na sjeveru Engleske. Radnja se odvija u 19. stoljeću, a u središte se nalazi mlada spisateljica Edith Cushing. Nakon udaje Edith odlazi živjeti sa svojim suprugom u kuću njegovih predaka gdje je dočekuju ljubomorna suprugova sestra i neugodna otkrića obiteljskih tajni. 
 
Na internetskim portalima konačno su osvanule i fotografije iz filma, izvorno objavljene na stranicama Empire magazina, pa sada možete poviriti kakva će atmosfera biti u filmu. 
 
 
Premijera filma je najavljena za listopad, odnosno studeni diljem svjetskih kino dvorana.
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala