Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljena lista najuspješnijih glumaca 2014.
Na listi najuspješnijih glumaca i glumica prema zaradama na kino blagajnama ove godine prvo mjesto je zauzela Jennifer Lawrence

Objavljena lista najuspješnijih glumaca 2014.

 Kraj godine se nazire iza ugla pa se zbrajanje filmskih zarada privodi kraju. Ovog tjedna vrijedne ruke u Forbesu su prikupile relevantne podatke zarada na svjetskim kino blagajnama, posloživši nam zanimljivu listu glumaca prema prodajama karata. Zvijezde najgledanijih filmova su rangirane prema filmovima koji su ostvarili najveću zaradu u protekloj godini. 

Koje su zvijezde imale najveći povrat ulaganja pogledajte. 
 
1. Jennifer Lawrence je ostvarila najveću zaradu filmskim studijima svojim glavnim ulogama u dva ovogodišnja hita -“Igre gladi: Šojka rugalica - 1. dio″ i “X-Men: Dani buduće prošlosti”. Zajedno su oba filma zaradila 1.4 milijarde dolara.
 
 
2. Chris Pratt se nalazi na drugom mjestu sa zbrojenom zaradom od 1.2 milijarde dolara. On je nosio glavne uloge u filmovima “Čuvari galaksije” i “Lego”. 
 
 
3. Scarlett Johansson se ulogama u filmovima “Kapetan Amerika: Ratnik Zime”, “Lucy” i "Under the Skin" nalazi na trećem mjestu s 1.18 milijarde dolara.
 
 
4. Mark Wahlberg je pridonio prodaji na kino blagajnama svojim ulogama u “Transformers: Doba izumiranja”i “Kockar” s ukupnom zaradom koja se procjenjuje na nešto više od 1 milijarde dolara.
 
 
5. Chris Evans je svojim vodećim ulogama u “Kapetan Amerika: Ratnik Zime” i “Snowpiercer” zaradio studijima malo preko 800 milijuna dolara.
 
 
6. Emma Stone se nalazi na šestom mjestu, a njezini su filmovi “Čudesni Spider-Man 2″, “Čarolija na mjesečini” i “Birdman” do sada skupa zaradili 764 milijuna dolara.
 
 
7. Angelina Jolie na ovoj listi se našla zbog svog glumačkog, a ne režiserskog pothvata. “Gospodarica zla” je na svjetskim kino blagajnama zaradio 758 milijuna dolara.
 
 
8. James McAvoy je sudjelovanjem na filmovima “X-Men: Dani buduće prošlosti” i The "Disappearance of Eleanor Rigby" priskrbio studiju 747 milijuna dolara.
 
9. – 10. Michael Fassbender zatvara listu s kolegom Hughom Jackmanom, a radili su na filmu “X-Men: Dani buduće prošlosti” koji je ostvario zaradu od 746 milijuna dolara.
M.M.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala