Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte Oscara Isaaca u filmu 'A Most Violent Year'
Hvaljen triler redatelja i scenarista J.C. Chandora u glavnim ulogama ima Oscara Isaaca i Jessicu Chastain

Pogledajte Oscara Isaaca u filmu 'A Most Violent Year'

 Godina 1981. je zabilježena kao statistički najnasilniji period u povijesti grada New Yorka, s najvećim brojem nasilnih zločina. Radnja trilera A Most Violent Year odvija se upravo tijekom toga razdoblja te sam naslov (Najnasilnija godina) priziva upravo tu asocijaciju. 

Film redatelja J.C. Chandora bavi se kriminalom u New Yorku, točnije kriminalnim pothvatom mladog bračnog para kojeg su utjelovili Jessica Chastain i Oscar Isaac. 
 
Abel i Anna Morales su u središtu zbivanja filma, a naglasak je koliko na njihovim djelima toliko i na njihovom odnosu. Priča o Abelu je priča o američkom imigrantu koji želi postići svoj američki san. Dok on vodi uspješnu tvrtku ponoseći se transparentnošću i legalnošću svoga pothvata, iako su neki od aspekata toga posla pomalo mutni, njegova supruga je kćer čovjeka duboko umješanog u mafijaški svijet. Njegov uspjeh i pokušaj proširivanja posla neće izazvati oduševljenje u zajednici pa će se on, njegova obitelj i zaposlenici naći usred nasilne borbe za teritorij. 

A Most Violent Year redatelja i scenarista J.C. Chandora pokupio je samo izvrsne kritike filmskih kritičara, a film je hvaljen kao izvrstan triler neobičnog tempa.
Dramski elementi filma također zaslužuju pohvale, a uz izvrsnu fotografiju i sami glumci su pobrali odlične kritike, prvenstveno Oscar Isaac u glavnoj ulozi. 
 
Uz Oscara Isaaca i Jessicu Chastain u filmu glume jednako dobri David Oyelowo, Albert Brooks, Alessandro Nivola te Catalina Sandino Moreno.

Prema riječima mnogih kritičara ovim filmom je J.C. Chandor pokazao kako je jedan od najboljih filmaša svoje generacije, stoga nije iznenađujuće što se očekuje i pokoja nagrada za film. 
A Most Violent Year svoju premijeru u izabranim kinima će imati 31. prosinca, a zatim početkom godine odlazi u široku distribuciju. 
Posljednju video najavu pred premijeru filma objavio je Collider pa pogledajte. 

M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala