Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Za otkazivanje premijere 'Najluđeg intervjua' nije kriv Sony
Sony krivi kino distributere za otkazivanje kontroverzne premijere dodajući kako oni još uvijek planiraju prikazati film

Za otkazivanje premijere 'Najluđeg intervjua' nije kriv Sony

 Glavni izvršni direktor Sonyja oglasio se povodom rastućeg hakerskog skandala i otkazivanja premijere satiričnog filma Najluđi intervju. Film Setha Rogena i Jamesa Franca prvotno je bio zakazan za početak prikazivanja u kinima 25. prosinca, a po dosadašnjim saznanjima sva prikazivanja su otkazana. 

Naime, nakon što su se slile kritike sa svih strana na ovu producentsku kuću, a jedna od kojih je bila i javna kritika samog predsjednika SAD-a Baracka Obame tijekom uobičajene konferencije za novinare za kraj godine, glavni izvršni direktor Sonyja Michael Lynton javno je istupio u obranu Sonyja.

Michael Lynton održao je intervju u vodećim vijestima na radio kanalu NPR u kojem je branio nezahvalni položaj u kojem se našla njegova tvrtka, a krivnju za ovaj rastući fijasko svalio je na druge. 
 
Lynton je započeo svoj intervju ističući kako je vrlo važno da američka publika dobije priliku pogledati film i kako je njima do toga vrlo stalo.
Kako tvrdi, za otkazivanje nije kriv Sony, dapače marljivo su radili kako bi film osvanuo na velikim platnima, već su kino distributeri u čijim dvoranama se film trebao prikazivati odlučili kako ne mogu prikazati film. 
 
Njihova želja je i dalje predstaviti film publici, za što navodno nisu odgovorni jer nemaju suradnju distributerske mreže. No, Sony još uvijek ne priznaje poraz jer razmatra druge opcije prikazivanja koje ne uključuju kino dvorane, a sve kako bi film ponudili publici.
 
Doduše, izrečene stavove treba uzeti sa zadrškom jer i sam Lynton priznaje kako još nemaju ponuda zbog toga što su digitalni servisi koji nude streaming i video na zahtjev usluge zabrinuti za izdržljivost svojih sistema. 
 
Uz sve navedene zavrzlame čini se kako se još ne nazire kraj problemima koje je uzburkala jedna holivudska stominutna satira. 
Od dosad dostupnih materijala vezanih uz film na službenim stranicama NPR radio stanice može se pronaći tranaskript najvažnijih dijelova razgovora.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala