Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Donald Glover priprema humorističnu seriju
Serija "Atlanta" Donalda Glovera, Troyja iz "Kluba otpisanih", pratit će uspon dvojice rapera na glazbenoj sceni u Atlanti

Donald Glover priprema humorističnu seriju

Donald Glover, publici najpoznatiji po ulozi Troyja Barnesa kao jedan od glavnih likova u humorističnoj seriji Klub otpisanihpriprema vlastitu humorističnu seriju. 
 
Ovaj svestrani izvođač, osim glumom i komedijom bavio se i pisanjem,a  kao jedan od scenarista proveo je nekoliko sezona pišući za humorističnu seriju NBC-a Televizijska posla. Štoviše, postao je poznat i kao glazbeni izvođač kada je pod pseudonimom Childish Gambino izdao svoj prvi rap album Camp 2011. godine. Njegov drugi album Because the Internet izašao je prošle godine u prosincu, a prošlog je tjedna nominiran i za Grammyja.
 
Sada je odlučio sve svoje talente iskoristiti na jednom mjestu, a to mjesto je humoristična serija Atlanta. Naime, FX je dao zeleno svjetlo za snimanje pilot epizode Atlante za koju je Glover napisao scenarij i planira produkciju. 
 
Radnja serije okreće se oko dvojice rođaka, od kojih jedan postaje rap zvijeda što zauzvrat inspirira i drugoga da se baci u glazbene vode. Donald Glover će preuzeti jednu od glavnih uloga, a tumačit će propalog studenta Earnesa Marksa. Nakon što njegov rođak postane glazbena zvijezda i Earnest se prisjeti svojih velikih snova u glazbenoj industriji te ih odluči ostvariti. Njihov uspon na rap sceni u Atlanti bit će popraćen raznim trzavicama jer dva rođaka izražavaju neslaganje u gotovo svemu. 

Iz FX su ovu najavu objavili iznimno pozitivnim komentarima na račun Donalda Glovera. Opisujući ga kao jedinstveno talentiranog glumca i izvođača koji u svoj rad unosi svoje životno iskustvo. Štoviše, on nije samo izvrstan glumac već uspješan i cijenjen glazbenik, koji će u suradnji s Paulom Simmsom (producentom) donijeti iskren, ozbiljan, ali i smiješan pogled na život, svijet rap glazbe i sam grad Atlantu. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala