Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


25 filmova kojima se veselimo u 2015.
Želimo vam sretnu novu godinu punu uspjeha i dobrih filmova

25 filmova kojima se veselimo u 2015.

Foto: PR Photos

Stigla je i 2015. godina koja nam, kao i svaka do sad, donosi pregršt novih filmova. Za vas smo odabrali njih 25 koje posebno nestrpljivo očekujemo.

Tak3n - siječanj 2015.

Pod redateljskom palicom Oliviera Megatona dolazi nam Liam Neeson koji se vraća u posljednji obračun no ovoga puta je u bijegu nakon što mu podmetnu ubojstvo supruge. Forest Whitaker nalazi se u ulozi inspektora koji ga pokušava uloviti.

Chappie - ožujak 2015.

Redatelj Neill Blomkamp donosi nam priču o Chappieju, eksperimentalnom robotu napravljenom kako bi učio i osjećao. Njega otmu lokalni gangsteri te ga njegov tvorac, kojeg glumi Dev Patel, pokušava pronaći i spasiti.

Cinderella - ožujak 2015.

Disney se nalazi na putu uspjeha sa svojim igranim filmovima te uz pomoć redatelja Kennetha Branagha namjeravaju tim putem nastaviti ponovno pričajući priču o Pepeljuzi. Lily James se nalazi u naslovnoj ulozi, Cate Blanchett je zloćesta maćeha, a Helena Bonham Carter dobra vila.

In the Heart of the Sea - ožujak 2015.

Temeljeno na nevjerojatnoj istinitoj priči o brodu za lov kitova Essexu i ulješuri koja ga je napala 1819. godine. Četvorica članova posade, koje glume Benjamin Walker, Chris Hemsworth, Cillian Murphy i Tom Holland, izgubljeni su i očajni te se nalaze na putu prema Južnoj Americi i na putu prema kanibalizmu. Redateljsku palicu drži Ron Howard.

Furious 7 - travanj 2015.

Nakon tragične smrti Paula Walkera krajem 2013. godine film redatelja Jamesa Wana je postao puno više od samo sedmog dijela serijala. Postao je oproštaj od njega i njegove Brze i žestoke obitelji. Uz Jasona Stathama u ulozi novog negativca, sedmi će dio nesumnjivo nadmašiti svoje prethodnike.

The Avengers: Age of Ultron - svibanj 2015.

Kako je S.H.I.E.L.D. uništen, Tony Stark pokuša stvoriti program koji će održavati mir pomoću Ultrona, samosvjesne umjetne inteligencije. No to će mu se obiti o glavu kada Ultron odluči da je ljudska rasa neprijatelj i da mora biti uništena. Redatelj Joss Whedon ponovno će okupiti Osvetnike kako bi se udružili i spasili svijet.

Mad Max: Fury Road - svibanj 2015.

U prvom filmu iz Mad Max serije nakon 30 godina, originalni redatelj i tvorac serijala George Miller ponovno ga vraća sa Tomom Hardyjem u naslovnoj ulozi. Max, koji je sada sam u postapokaliptičnoj pustoši upoznaje Furiosu (Charlize Theron) i pomaže joj da prijeđe opasnu pustinju.

Tomorrowland - svibanj 2015.

Frank (George Clooney) i Casey (Britt Robertson) putuju na mjesto pod imenom Tomorrowland, negdje u vremenu i prostoru gdje njihovi postupci izravno utječu na svijet i njih same. Film donosi redatelj Brad Bird.

Jurassic World - lipanj 2015.

Redatelj Colin Trevorrow donosi priču 22 godine nakon događaja u Jurskom parku kada Isla Nublar ima potpuno funkcionalan tematski zabavni park o dinosaurima, koji je originalno zamislio John Hammond. Owen (Chris Pratt) je član osoblja u parku i radi istraživanje o ponašanju Velociraptora. Korporacija koja je vlasnik parka traži od glavnih genetičara da pokušaju stvoriti genetski modificiranog hibrida dinosaura kako bi povećali posjećenost no to im se obije o glavu.

Inside Out - lipanj 2015.

Riley je djevojčica koja se s obitelji preseli u San Francisco. Nju vode njeni osjećaji - Sreća, Strah, Ljutnja, Gađenje i Tuga. Oni žive u Kontrolnom stožeru u Rileyinom umu odakle ju vode kroz svakodnevni život. I dok se Riley i njeni osjećaji pokušavaju snaći u novom životu u San Franciscu u Kontolnom stožeru dolazi do problema. Iako Sreća, Rileyin glavni osjećaj, pokušava stvari držati u pozitivi, osjećaji se sukobljavaju oko snalaženja u novom gradu, novom domu i školi.

Terminator Genisys - srpanj 2015.

Godina je 2029., John Connor, vođa pokreta otpora nastavlja rat protiv strojeva. Johnovi strahovi od nepoznate budućnosti počnu se pojavljivati kada TECOM-ovi špijuni otkriju novu Skynetovu zavjeru koja će ga napasti sa dvije strane - u prošlosti i budućnosti, što će rezultirati velikim promjenama u ratu. Arnold Schwarzenegger vraća se u svoju kultnu ulogu.

Minions - srpanj 2015.

Priča o Minionima smještena je puno prije no što su udružili snage sa Gruom. Radnja filma prati ih na konferenciju zlikovaca gdje su se uputili kako bi pronašli svog sljedećeg gospodara. Tamo upoznaju super-zlikovku Scarlet Overkill (Sandra Bullock), koja je odlučila pokoriti svijet.

Ant-Man - srpanj 2015.

Scott Lang (Paul Rudd) mora pomoći svom mentoru dr. Hanku Pymu (Michael Douglas) oko čuvanja tajanstvene Ant-Man tehnologije koja korisniku omogućava da smanji svoju veličinu no poveća snagu, a njih dvojica će morati sačuvati tehnologiju i spasiti svijet.

Pan - srpanj 2015.

Priča o Petru Panu prije nego je postao Petar Pan kakvog svi znamo. Njega odvode na tajanstveno novo mjesto koje se zove Nigdjezemska, kojim vlada Crnobradi (Hugh Jackman). On se sprijatelji sa čovjekom imena James Hook (Garrett Hedlund) i njih se dvojica udruže kako bi zajednički otjerali zlog gusara.

The Fantastic Four - kolovoz 2015.

Black Mass - rujan 2015.

The Walk - listopad 2015.

Crimson Peak - listopad 2015.

St. James Place - listopad 2015.

Spectre - studeni 2015.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 - studeni 2015.

The Good Dinosaur - studeni 2015.

The Martian - studeni 2015.

Star Wars Episode VII: The Force Awakens - prosinac 2015.

Mission: Impossible 5 - prosinac 2015.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala