Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal: Procurili interni mailovi iz Sonyja
Saznajte zašto je film o Jobsu kod njih propao i tko Angelinu Jolie smatra razmaženim derištem

Skandal: Procurili interni mailovi iz Sonyja

Foto: PR Photos

U nedavnom hakerskom napadu na Sony zbog novog filma Intervju Setha Rogena i Jamesa Franca, u javnost su dospjeli interni mailovi koji nikad nisu trebali ugledati svjetlo dana.

No, ono što nismo trebali znati o filmu su dogovori koji su se odvijali u pozadini. Naime, kako je Sony nedavno hakiran, u javnost dospijevaju razni interni mailovi među kojima su se našli i oni vezani za film Jobs, prenosi Gawker.

Ovo je trebao biti kvalitetan film o Jobsu za razliku od onog s Ashtonom Kutcherom, ali nakon svih promjena i neodlučnosti u Sonyju, odustali su od filma za koji prava (trenutno) ima Universal. Kako je moguće da se to dogodilo? Kako je moguće da je David Fincher odustao? Zašto se Christian Bale nekoliko puta predomislio?

Omraženi producent Jobsa Scott Rudin i dopredsjednica Sonyja Amy Pascal izmijenili su više ružnih mailova u kojima razgovaraju o suradnji s redateljem Davidom Fincherom kojeg im je Angelina Jolie htjela "ukrasti" za svoj visokobudžetni remake klasika Cleopatra.

Nakon što je Pascal rekla Rudinu da Jolie želi razgovarati s njima oko Finchera, on je samo napisao: "Preživjet će ona to. Ne želim trošiti niti sekundu više na to pitanje." Ipak, situacija se nije riješila pa je Rudin, iznerviran, napisao: "SPRIJEČI ANGIE PRIJE NEGO ŠTO FINCHERU BUDE PROBLEM RADITI NA JOBSU".

Osim ljutnje i svađe s Pascal, Rudin je na više mjesta Angelinu prozvao razmaženim derištem: "Sigurno neću uništiti svoju karijeru zbog minimalno talentiranog razmaženog derišta ... Ne želim raditi film s njom, niti s nekim tko surađuje s njom ... Ona je samo slavna osoba..."

Rudin je još kritizirao i samu Pascal ("pola grada te mrzi zbog odugovlačenja s projektom") te Megan Ellison koja je htjela financirati projekt nazvavši je "bipolarnom luđakinjom".

Fincher je na kraju ionako odustao od projekta, a nakon što znamo "zakulisne igre", nije ni čudno.

Grupa koja sebe naziva Guardians of Peace hakirala je Sony još 24. studenog, a sad pomalo objavljuju povjerljive informacije poput mailova, točnih filmskih budžeta te plaća filmaša i glumaca. Na javnim torrent stranicama dosad su stavili 5 novih Sony filmova koji tek dolaze u kina, uključujući Annie i Still Alice.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala