Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U nedjelju uzbudljivo predfinale showa Tvoje lice zvuči poznato
Igor će postati Rene, a Rene Igor, uz još mnoštvo novih, genijalnih transformacija i počasnu članicu žirija Nives Celzijus!

U nedjelju uzbudljivo predfinale showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Foto: Nova TV

Samo nas još jedna epizoda dijeli od uzbudljivog finala popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, a na kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja!

U velikom finalu koje je na rasporedu 21. prosinca, četvero natjecatelja koje ćemo znati u nedjelju navečer borit će se za titulu pobjednika showa dok će ostali nastupiti u revijalnom tonu.

Goranu, Sandri i Tomi ovaj put će se u ocjenjivanju pridružiti Nives Celzijus, a osim 8 fantastičnih transformacija ove nedjelje vidjet ćemo i zanimljive preobrazbe voditelja TLZP-a, Renea Bitorajca i Igora Mešina. Lice će nam zvučati poznato, ali uloge će definitivno biti zamijenjene, a za ovu preobrazbu i sami voditelji još jednom će ući u ruke majstora maske, šminkera i frizera kako bi bili što vjernija kopija jedan drugome.

Goran Navojec kada će vidjeti voditeljski dvojac u ovom izdanju samo će komentirati: Imam želju da budete svoji, a ne da se iz loših pretvarate u još lošije. Koliko će loši odnosno dobri biti Igor kao Rene, a Rene kao Igor, saznat ćemo ove nedjelje u predfinalnoj emisiji popularnog showa.

Ove nedjelje gledat ćemo:

  1. Andrea Andrassy kao Lady Gaga: Poker Face
  2. Jasna Palić-Picukarić kao Danijela Martinović: Brodolom
  3. Giuliano kao Lou Bega: Mambo No. 5
  4. Vanda Winter kao Enrique Iglesias: Bailamos
  5. Baby Dooks kao Outkast: Hey Ya
  6. Ronald Braus kao Vlado Kalember: Evo noći, evo ludila
  7. Minea kao Cher: If I Could Turn Back Time
  8. Mario Petreković kao Maroon 5: Moves like Jagger

Ne propustite nove uzbudljive nastupe i proglašenje finalista ove nedjelje u predfinalnoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato u 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala