Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eksplozivni vikend: FFC bomba u Beču i UFC 181 u Las Vegasu!
Subota, 6. prosinca: FFC 16 Vienna već od 19:00h te najkvalitetniji MMA show na svijetu UFC 181 u 04:00h sa subote na nedjelju

Eksplozivni vikend: FFC bomba u Beču i UFC 181 u Las Vegasu!

 

FFC bomba u Beču: Nandor protiv Peraka, Sakara protiv Browarskog, Shkodran za titulu!

Jedna od vodećih europskih borilačkih promocija Final Fight Championship će 6. prosinca održati svoju priredbu u glavnom austrijskom gradu - Beču. Već najavljeni event je ispunjen vjerojatno najspektakularnijim popisom borbi do sada koji je FFC posložio u jednoj večeri. FFC 16 će gledateljima u Multiversum Schwechat ponuditi čak 14 vrhunskih dvoboja!

MMA dio predvodi najveća austrijska MMA zvijezda i bivši UFC-ovac Nandor Guelmino koji će snage odmjeriti s ponajboljih hrvatskim teškašem - Marom Perakom. Ništa manje zanimljiv neće biti niti FFC debi najveće talijanske MMA zvijezde Alessija Sakare. Legionarius će u meču do 93 kilograma snage odmjeriti s odličnim Poljakom Maciejom Browarskim.

Od ostalih dvoboja u MMA konkurenciji valja istaknuti nove nastupe sjajnog mladog Nizozemca Marcina Prachnija koji u ring ulazi protiv Austrijanca srpskih korijena Aleksandra Rakića, kao i donedavnog izazivača u pero kategoriji Lemmyja "The Dog" Krušiča.

FFC 16 - Vienna - 20:00h
6.12. Multiversum Schwechat

MMA:

Nandor Guelmino (AUT) vs. Maro Perak (CRO), HW
Alessio Sakara (ITA) vs. Maciej Browarski (POL), -93kg
Lemmy Krušič (SLO) vs. Phillip Schranz (AUT), -66kg
Darko Banović (AUT) vs. Dragan Pešić (ENG), -66kg
Marcin Prachnio (POL) vs. Aleksandar Rakić (SER), -93kg
Kristijan Perak (CRO) vs. Adin Buljubašić (AUT), -84kg

KB:

Shkodran Veseli (ALB) vs. TBA, title match -77kg
Fadi Merza (ITA) vs. Gianfranco Capurso (ITA), -72.5kg
Dževad Poturak (BiH) vs. TBA, HW
Manuel Sembera (AUT) vs. TBA, -77kg
Stevan Živković (SER) vs. Grigor Ashughbabyan (ARM) -77kg
Gabriel Bozan (ROM) vs. Aziz Kallah (MOR), -70kg
Ivan Zidar (CRO) vs. Alin Span (ROM), -67.5kg

Boxing super match:

Nicole Wesner (AUT) vs. TBA

 

UFC 181: Dva meča za titulu i dva teškaška obračuna, tko bi poželio više?!

Čak dva meča za titulu UFC prvaka su na vagi narednog vikenda na spektakularnom UFC-u 181 koji ćemo pratiti iz Mandalay Bayja u Las Vegasu.

Noć sa subote na nedjelju 6. prosinca obavezno rezervirajte za najkvalitetniji MMA show na svijetu ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, Bnet). Izravni prijenos počinje u 04:00 sata iza ponoći.

"Main event" nam donosi drugi okršaj Johnyja Hendricksa i Robbieja Lawlera za pojas u kategoriji do 77 kilograma. Ništa manje zanimljiv ne bi trebao biti niti dvoboj za pojas prvaka lake kategorije koji drži Anthony Pettis. Njemu će se suprotstaviti bivši Strikeforceov šampion i UFC izazivač Gilbert Melendez.

Sjanu akciju u Las Vegasu će začiniti čak dva teškaška dvoboja u glavnom dijelu priredbe. Čovjek koji je konkurirao za izazivačku poziciju koja mu je promaknula zbog poraza od Werduma, Travis Browne, će se suprotstaviti svom sunarodnjaku Brendanu Schaubu. U drugom teškaškom dvoboju ćemo vidjeti povratnika i nekoć najveću teškašku MMA nadu Todda Duffeeeja koji se nakon dvije godine pauze ponovno vraća u akciju.

U posljednjem dvoboju glavnog dijela priredbe se susreću Tony Ferguson i Abe Trujilo - borci u kategoriji do 70 kilograma.

Rijetko kada UFC-ova priredba nudi čak dva dvoboja za titulu prvaka stoga je UFC 181 nešto što se ne propušta. Ako tome dodate i dva dvoboja u teškoj diviziji jasno je da nam slijedi još jedna nezaboravna UFC noć.

UFC 181 pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 7. prosinca s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

UFC 181: Hendricks vs. Lawler II

Johny Hendricks vs. Robbie Lawler
Anthony Pettis vs. Gilbert Melendez
Travis Browne vs. Brendan Schaub
Todd Duffee vs. Anthony Hamilton
Tony Ferguson vs. Abel Trujillo

Uvodne borbe:

Urijah Faber vs. Francisco Rivera
Eddie Gordon vs. Josh Samman
Corey Anderson vs. Justin Jones
Raquel Pennington vs. Ashlee Evans-Smith
Sergio Pettis vs. Matt Hobar
Clay Collard vs. Alex White

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala