Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Preglup i pregluplji osvojili gledatelje
Ovo je najbolji start za glumca Jima Carreya nakon 2003. i komedije "Svemogući Bruce"

Preglup i pregluplji osvojili gledatelje

Jim Carrey je opet na vrhu!

Komičar koji već više od 10 godina nije imao nekih uspjeha na velikom ekranu (Pingvini gospodina Poppera, Nevjerovatni Burt Wonderston), zahvaljujući ponovnom udruživanju s Jeffom Danielsom na nastavku kultne komedije vratio se na sam vrh.

Budući da je Glup i gluplji u kinima bio davne 1994. godine, obožavatelji su pohrlili pogledati može li nastavak biti jednako dobar ili bolji i to čak 20 godina kasnije.

Preglup i pregluplji je imao priličnu konkurenciju protekli vikend u obliku animiranog Big Hero 6 i Nolanovog SF-a Interstellar, no svejedno je uspio pridobiti najviše publike i zaraditi 38 milijuna dolara u SAD-u već prvi vikend prikazivanja (podaci za ostatak svijeta još nisu dostupni).

Na drugom mjestu se smjestio spomenuti animirani Big Hero 6 koji je u dva tjedna prikazivanja u svijetu zaradio 148 milijuna dolara. U hrvatska kina stiže tek u siječnju.

Interstellar se smjestio na treće mjesto i zasad broji skoro 322 milijuna dolara diljem svijeta uz odlične ocjene i kritike. U našim kinima ovaj SF se nalazi na prvom mjestu po gledanosti, prema podacima Blitz Cinestara.

Uz komediju Preglup i pregluplji startala je drama Beyond the Lights koja je prošla gotovo nezapaženo sa 6,5 milijuna dolara (zasad igra samo u SAD-u) na četvrtom mjestu, a petorku zaključuje Nestala Davida Finchera (ukupna svjetska zarada zasad 318,9 milijuna dolara).

Ovaj četvrtak svjetsku premijeru ima nastavak popularne SF franšize Igre gladi (Igre gladi: Šojka rugalica - 1. dio), a kod nas još počinju s prikazivanjem horor Abeceda smrti 2 te Broj 55 Kristijana Milića.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala