Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Brühl se pridružio superjunacima!
Odjeknula je vijest da se španjolski glumac pridružio Chrisu Evansu, Robertu Downeyju Jr. i Chadwicku Bosemanu u filmu 'Kapetan Amerika'

Daniel Brühl se pridružio superjunacima!

 Španjolski glumac, koji je svoju holivudsku karijeru zacementirao prošlogodišnjim velikim uspjehom s filmom Utrka života, Daniel Brühl s biografskih filmova prelazi na uloge superjunaka. Ovaj talentirani glumac veselio nas je svojim odličnim ulogama u filmovima Good Bye Lenin!, Nemilosrdni gadovi te prošlogodišnjim uratkom Tajne petog staleža.

Marvel je potvrdio na svojoj službenoj stranici kako će se Daniel Brühl pridružiti odličnoj glumačkoj postavi u sljedećem nastavku filma o Kapetanu Americi. 
 
 
Film koji ćemo gledati u kinima od 6. svibnja 2016. godine izlazi pod naslovom Captain America: Civil War, a još nije otkriveno koji lik će Daniel Daniel Brühl odglumiti. U filmu u kojem ćemo vidjeti i Kapetana Ameriku i Iron Mana, glavna radnja će se razvijati oko građanskog rata u kojem će se dva velika junaka Marvelovog svijeta naći na suprotnim stranama. 
 
Što se tiče spekulacija, ima ih mnogo, ali zajednička je pretpostavka kako će Daniel Brühl odglumiti glavnog negativca filma. Uz navedeno, Variety objavljuje mogućnost Brühlovog pojavljivanjai i u ulozi glavnog negativaca u filmu Doctor Strange.
 
 
Treći nastavak Kapetana Amerike režirat će Joe i Anthony Russo, a u glavnim ulogama vidjet ćemo spomenutog Chrisa Evansa i Roberta Downeya Jr. Osim njih u filmu će se pojaviti i Chadwick Boseman kao Black Panther, Sebastian Stan kao Ratnik zime i Anthony Mackie kao The Falcon.
 
S angažiranjem Daniela Brühla uspjeh filma bi trebao biti zajamčen, a nakon dodjeljivanja uloge u jednoj od najpopularnijih franšiza današnjice gotovo sigurno možemo Španjolca uvrstiti među A-listu holivudskih glumaca. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Bergesen bergesen @ 15.11.2014. 17:57

    Daniel Brühl rođen je u Barceloni. Međutim, otac mu je Nijemac, odrastao je i živi u Njemačkoj, pa teško da bi ga se moglo zvati španjolskim glumcem.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala