Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joseph Gordon-Levitt pristao glumiti Edwarda Snowdena
Nakon gotovo dva mjeseca pregovora glumac će utjeloviti poznatog zviždača u igranom filmu Olivera Stonea

Joseph Gordon-Levitt pristao glumiti Edwarda Snowdena

Foto: PR Photos

U lipnju smo čuli prve glasine da će redatelj Oliver Stone adaptirati knjigu novinara Lukea Hardinga The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man, a jučer je postalo službeno tko će zaigrati glavnu ulogu te tko će distribuirati film.

„Veselim se što ću ponovno (W.) raditi s Oliverom te što je glavnu ulogu prihvatio Joseph, a oduševljeni smo i zbog suradnje s Endgame Entertainmentom. Ovo će biti uzbudljiv projekt“, izjavio je Tom Ortenberg, predsjednik Open Road Films-a.

Kako bi film bio što bolji, Oliver Stone i njegov produkcijski partner Moritz Borman osigurali su filmska prava na roman Time Of The Octopus Snowdenovog ruskog odvjetnika Anatolyja Kucherena.

Roman priča fiktivnu priču o američkom zviždaču Joshui koji zbog prijetnji američke vlade traži azil u Rusiji te provede 3 neizvjesna tjedna u moskovskoj zračnoj luci dok čeka odobrenje za azil.

Paralelno s ovim filmom o Snowdenu, Sony radi i na svojoj verziji koju će snimati prema novoj knjizi novinara Glenna Greenwalda (No Place to Hide: Edward Snowden, the NSA, and the U.S. Surveillance State) koji je za svoje istraživanje o toj temi primio Pulitzerovu nagradu. Glumci i početak produkcije još nisu poznati.

Biografska triler drama The Snowden Files Olivera Stonea sa snimanjem bi trebala početi u siječnju u Münchenu, a Gordona-Levitta nedavno smo mogli gledati u nastavku kultnog filma Sin City.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala