Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Campbell ponovno kao Ash!
"Zla smrt" dobiva svoju seriju za koju će se ponovno ujediniti redatelj Sam Raimi i glavna zvijezda Bruce Campbell

Bruce Campbell ponovno kao Ash!

Američka kabelska televizija Starz na male ekrane svojih gledatelja donosi seriju imena Ash vs. Evil Dead, koja će biti svojevrsni nastavak filmske franšize horor komedija Zla smrt. Redatelj originalnih filmova Sam Raimi, producent Rob Tapert i zvijezda Bruce Campbell vratit će se u svoje uloge u najavljenih deset epizoda serije koja stiže tijekom 2015. godine.

Campbell će reprizirati svoju ulogu Asha, prodavača, ostarjelog zavodnika i lovca na čudovišta s motornom pilom umjesto ruke koji posljednja tri desetljeća izbjegava odgovornost, ozbiljnost i teror Zle smrti. Kada pošast Deaditea zaprijeti uništenjem čovječanstva, Ash je prisiljen suočiti se sa svojim demonima, osobnim i onim stvarnim.

Raimi će režirati pilot epizodu za koju i potpisuje scenarij, zajedno s bratom Ivanom (Vojska tame, Odvuci me u pakao). "Starz je sa Samom i Robom radio seriju Spartak, Bogovi arene i Rat prokletih, i oduševljeni smo što ćemo ponovno surađivati.", rekao je jedan od direktora televizije, Carmi Zlotnik. "Uz Samov scenarij i režiju te vraćanje Brucea Campbella na ekrane, sigurni smo da ćemo njihovim obožavateljima diljem svijeta dati ono što su priželjkivali - još malo Zle smrti."

Originalni film Zla smrt izašao je 1981. sa pričom o Ashu i njegovim prijateljima koji odlaze u kolibu u šumi gdje nehotice oslobode demone koji opsjedaju žive. Film je dobio dva nastavka, Zla smrt II 1987. te Vojska tame 1993. te je prošle godine napravljen i reboot, koji je zaradio skoro 100 milijuna dolara diljem svijeta.

Prisjetimo se kako je to izgledalo davne '81.:

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala