Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iskonov vodič kroz savršen TV tjedan
Uz nove Iskon.TV pakete nikad nije dosadno!

Iskonov vodič kroz savršen TV tjedan

Iskon.TV za vas bira samo kvalitetne filmske i sportske sadržaje. Tjedan započinje uz odličnu filmsku selekciju na KINO TV-u, a završava uz TV premijeru na CineStar TV Premiere 1 kanalu.  Provjerite što nas očekuje ovaj tjedan (i ne zaboravite da su najpopularniji TV kanali CineStar TV Premiere 1 i 2, KINO TV te SportKlub 1, 2 i 3 samo u Iskonovim TRIO paketima dostupni bez plaćanja dodatne naknade):

KINO TV: Jasmine French, 10.11., 22h

Neponovljivi Woody Allen seli iz New Yorka u jednako bajni San Francisco u drami/komediji Jasmine French. Oskarovka Cate Blanchett je izvrsna kao dama u brojnim problemima. Nekadašnja bogatašica i pripadnica visokog društva,  s Manhattana seli u San Francisco, kod sestre,  nakon što se rastane od bogatog muža. Ne bi li ponovno stala na noge, ona uzima antidepresive i izlazi s brojnim muškarcima, pokušava izgraditi karijeru te doznaje kako se živi "pravi" život.  No hoće li je glave stajati njezine laži?
IMDB kaže: 7.3

HBO: Uredništvo – premijera treće sezone, 10.11., 21:05h

S emitiranjem kreće treća, ujedno posljednja sezona popularnog Uredništva. Serija autora Aarona Sorkina zalazi iza kulisa burnoga programa kabelskih vijesti fiktivne TV-mreže Atlantis Cable News (ACN) i prati živote ispred i iza kamera njezina jetkoga voditelja (Jeff Daniels), izvršne producentice (Emily Mortimer), osoblja uredništva (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel i drugi), šefa odjela za vijesti (Sam Waterson) te izvršne direktorice i predsjednika matične tvrtke (Jane Fonda i Chris Messina).
IMDB kaže: 8.6

SportKlub: ATP finale, 100.11.-23.11.
Teniska sezone je bila dugotrajna i naporna, a u Londonu osmorica najboljih bore se za posljednji naslov ove sezone. Među njima je i naš Marin Čilić, koji je u New Yorku stigao do prvog Grand Slam naslova u karijeri. Konkurencija je ozbiljna, nedostaje samo Rafa Nadal, a lagani favorit je Novak Đoković. Ne znamo tko će podići trofej, ali sigurno je da ćemo uživati u izvrsnom tenisu.

KINO TV: Transamerika, 11.11., 16h

Bree je muškarac koji se odluči na promjenu spola. Ima dva posla i štedi svaki novčić za operaciju kojom će konačno postati pravo žensko. No jednoga dana ona zaprimi čudan telefonski poziv od mladića Tobyja za kojeg se ispostavi da je njezin sin iz vremena dok je bila muškarac. Ne bi li vlastitog sina spasila zatvora, Bree leti iz LA u New York. Uskoro Toby završi na njezinoj brizi ali to nije sve. Toby je zapravo uvjeren da je Bree kršćanska misionarka spremna na pomoć... Jedna od najboljih uloga Felicity Huffman u režiji Duncana Tuckera.
IMDB: 7.5

CINESTAR TV PREMIERE: Paperboy, 13.11., 20h

Ovaj seksualno i rasno nabijen film redatelja Leeja Danielsa vodi gledatelje duboko u močvare vrele Floride u 1960-ima. Istraživački novinar Ward Jansen (Matthew McConaughey) i njegov partner Yardley Acheman (David Oyelowo) ispituju senzacionalnu priču koja im može oblikovati karijere. Uz pomoć Wardovog mlađeg brata Jacka (Zac Efron) i primamljive obožavateljice zatvorenika Charlotte Bless (Nicole Kidman) pokušavaju dokazati da je nasilnom Hillaryju Van Wetteru (John Cusack) smješteno ubojstvo korumpiranog lokalnog šerifa. Temeljen na provokativnom bestseleru Petea Dextera, Paperboy skida fasadu južnjačke otmjenosti s malog uspavanog grada i otkriva zlo mračno kao floridske močvare.
IMDB: 5.8

SportKlub 1: CEDEVITA - ALBA, 14.11., 19.30h
Cedevita je, pobjedom u Tel Avivu, iznenadila i najveće optimiste. Svladavši Maccabi vratili su se u igru za prolazak u drugi krug Eurolige. Naravno, napraviti takav podvig nije niti malo jednostavno i još uvijek nije na dohvat ruke, ali pobjeda protiv berlinske Albe pogurala bi ih među najbolje momčadi Europe. Uostalom, ako su već svladali europskog prvaka u gostima, zašto ne bi nastavili u istom ritmu!?

CINESTAR TV PREMIERE 1: Jobs – TV premijera, 14.11., 20h

Biografski film o Steveu Jobsu (kojeg glumi Ashton Kutcher) prati karijeru suosnivača Applea od početaka u garaži do statusa jednog od inovatora računalne industrije koji izaziva najviše divljenja. Pratimo ključne momente koji su doveli Jobsa do uspjeha i razgovore koji su ga pretvorili u tako kontroverznu osobu među kritičarima, u intimnom portretu motiviranog i kompleksnog čovjeka koji je posvetio svoj život stvaranju revolucije u načinu na koji koristimo računala.
IMDB: 5.9

SportKlub: ENGLESKA - SLOVENIJA, 22.11., 18h
Ovoga se tjedna igraju kvalifikacijski susreti za odlazak na europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Na Sport klub televiziji nudi se pregršt utakmica tijekom predstojećeg vikenda, a izdvajamo ogled Engleske i Slovenije na Wemblyu. Našim će susjedima to biti veliki ispit zrelosti, iako je Engleska apsolutni favorit i sve osim pobjede "Gordog Albiona" bilo bi veliko iznenađenje.

CINESTAR TV PREMIERE 1: Igre gladi: Plamen – TV premijera, 15.11., 20.30h

Drugi nastavak trilogije o mladoj junakinji koja se u totalitarnom društvu opet mora boriti na život i smrt. Nakon što je osvojila 74. Igre gladi, Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) vraća se kući sa svojim vjernim prijateljem Peetom Mellarkom (Josh Hutcherson). No pobjeda ima i svoju cijenu i njih dvoje moraju ponovno napustiti obitelj i prijatelje te se vratiti u opasnu borbu do smrti. Ovaj put bi nemilosrdno natjecanje u kojem samo jedan preživi moglo zauvijek promijeniti Panem....
IMDB: 7.7

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala