Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova emisija Discovery Channela razljutila ljubitelje životinja
Trailer emisije "Eaten Alive" najavljuje da će anakonda progutati živa čovjeka što je potaklo žestoke reakcije mnogih

Nova emisija Discovery Channela razljutila ljubitelje životinja

Discovery Channel je pustio u javnost najavu za emisiju Eaten Alive i uzburkao duhove sa svih strana Interneta. Emisija Eaten Alive će se emitirati u SAD-u premijerno 7. prosinca.

U kontroverznom traileru najavljuju se uzbudljivi trenutci koje će predvoditi naturalist Paul Rosolie. Naime, kako narator objašnjava Rosolie se pripremio da ga pojede anaconda. Za tu izvedbu pripremljeno je svojevrsno protuzmijsko odijelo koje bi teoretski trebalo zaštiti naturalista od posljedica gutanja anakonde. Dakle, Rosolie bi prikačen konopcem trebao dopustiti da ga gigantska zmija proguta živoga te potom, pretpostavljamo, izaći iz zmijinog želuca.

Dok je jedna strana diskusije o kontroverznoj emisiji u potpunosti uvjerena kako je cijela najava lažna te da se radi o marketinškom triku, druga strana je šokirana odnosom prema nevinoj životinji.

Naime, udruga PETA je podigla svoj glas protiv naturalista Rosolieja, nazivajući ga pseudo stručnjakom te je pokudila Discovery Channel za potporu takvoj emisiji. Smatraju da, ukoliko je opis epizode vjeran stvarnosti, takvo postupanje prema životinji predstavlja mučenje. Veliki napor koji bi životinja preživjela ostavio bi je potpuno iscrpljenu, a sve isključivo zbog televizijske gledanosti.

Sam trailer ne pokazuje puno, no iz Discovery Channela su opovrgli tvrdnje da je najava varka, dok je Paul Rosolie na Twitteru izjavio kako nikada ne bi naudio nijednoj životinji.

Pogledajte sporni trailer!

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala