Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Shogun očajnički traži pobjedu u svom Brazilu protiv opasnog St. Preuxa
UFC Fight Night 56 uživo iz Brazila u noći sa subote na nedjelju 9. 11. u 04:30 sati iza ponoći - Fight Channel PPV!

Shogun očajnički traži pobjedu u svom Brazilu protiv opasnog St. Preuxa

Grad Uberlandija u Brazilu je domaćin nove borilačke poslastice u režiji UFC-a. Umjesto s Jimmyjem Manuwom, legendarni Mauricio "Shogun" Rua će predvoditi event zajedno sa sjajnim udaračem Ovinceom St. Preuxom.

UFC Fight Night 56 priredbu uživo i ekskluzivno iz Brazila pogledajte u noći sa subote na nedjelju 9. studenog s početkom u 04:30 sati iza ponoći na Fight Channel PPV-u (MaxTV, Bnet).

Za prvi dolazak u brazilski grad Uberlandiju UFC je odlučio upariti jednu od najvećih svojih zvijezda i brazilsku legendu Mauricija Shoguna Ruu s tamnoputim udaračem Jimijem Manuwom. No, kako to obično biva u američkoj promociji posljednjih mjeseci, Manuwa se ozlijedio u zadnji čas, a u "main event" je uletjela neugodna nadolazeća zvijezda Ovince St. Preux. Realno, Shogun nije prošao ništa bolje, a dobio je protivnika sličnog stila, velike snage i vrlo dobrih mogućnosti. S obzirom na relativno loše rezultate koje ovaj bivši prvak postiže u posljednje dvije godine, Rua očajnički treba pobjedu. U zadnjem dvoboju je nokautiran od strane Dana Hendersona (drugi poraz od istog borca), a u posljednja četiri dvoboja je upisao čak tri poraza (Hendo, Sonnen i Gustafsson). Istina je da se radi o top svjetskim imenima, no od Shoguna njegovi fanovi očekuju isključivo pobjede, a on ih u zadnje vrijeme ne isporučuje. Novi poraz bi sigurno poljuljao njegove aspiracije da još jednom prije kraja karijere napadne UFC-ov pojas. Dapače, mogao bi ga koštati i lošije pozicije u UFC-u.

St. Preux je, s druge strane, sjajan start svoje UFC karijere okrunio s četiri uvjerljive pobjede da bi u zadnjem nastupu stigao i prvi poraz od Ryana Badera. Ipak, St. Preux je već dokazao da se radi o vrhunskom borcu koji ima sigurnu budućnost u UFC-u. Radi li se o borcu za nešto više, odgovor na to pitanje će nam dati upravo ovaj dvoboj protiv legendarnog Brazilca. Ovo je zasigurno njegov ispit karijere...

Kao uvod u glavni meč večeri će nastupiti top borci muha kategorije Ian McCall i John Lineker. McCall je bio i sudionik turnira koji je dao inicijalnog prvaka, dok je Lineker bez sumnje jedan od najboljih boraca ove divizije. U dvije i pol godine je nanizao pet pobjeda, a tek su ga Gaudinog i Bagautinov uspjeli svladati. U posljednjem nastupu je pobijedio Ozikilica i tako je sprao okus poraza od Bagautinova. McCall je u zadnjem meču stigao do vrijedne pobjede protiv Brada Picketta što je još jednom dokazalo njegovu ionako neospornu kvalitetu i vrijednost.

Ostala tri dvoboja u glavnom dijelu večeri čine nama nešto manje poznati borci i borkinje. Možda je zanimljivo istaknuti da će se u ženskoj "slamka" kategoriji susresti Juliana Lima i Nina Ansaroff.

UFC Fight Night 56 pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 9. studenog s početkom u 04:30h iza ponoći.

UFC Fight Night 56:

Mauricio Rua vs. Ovince St. Preux
John Lineker vs. Ian McCall
Warlley Alves vs. Alan Jouban
Leon Edwards vs. Claudio Silva
Nina Ansaroff vs. Juliana Lima

Uvodne borbe:

Diego Rivas vs. Rodolfo Rubio
Caio Magalhaes vs. Trevor Smith
Dhiego Lima vs. Jorge Oliveira
Charlie Brenneman vs. Leandro Silva
Thomas Almeida vs. Tim Gorman

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala