Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezda serije „Teorija velikog praska“ pridružuje se stazi slavnih
Kaley Cuoco Sweeting, poznatija kao Penny, pridružuje se besmrtnim velikanima Hollywooda na popularnoj Stazi slavnih!

Zvijezda serije „Teorija velikog praska“ pridružuje se stazi slavnih

Glumica Kaley Cuoco Sweeting našoj je publici, ali i onoj u ostatku svijeta, vjerojatno poznatija kao Penny – glavni ženski lik izrazito popularne televizijske serije Teorija velikog praska čija se sedma sezona prikazuje na našim malim ekranima od ove jeseni. Međutim, iako je trenutno popularna na televiziji, odnedavno udanu glumicu imat ćemo priliku već u siječnju sljedeće godine vidjeti i u kinima u vrhunskoj komediji „Gospodar vjenčanja“ u kojoj glumi uz bok Kevinu Hartu i Joshu Gadu.

Osim u „Teoriji velikog praska“, Cuoco se do danas pojavila i u još jednom popularnom sit-comu Osam jednostavnih pravila u kojem je glumila najstariju kćerku Bridget Hennessy. Zanimljivo je i spomenuti da je jedna od njezinih prvih uloga uopće u karijeri bila u popularnoj televizijskoj seriji Život na sjeveru dok je imala 9 godina. Premda ju je publika do sada imala prilike gledati pretežno na televiziji, već od početka sljedeće godine Kaley Cuoco Sweeting moći ćemo vidjeti i na velikim kino platnima.

Prvi film će joj biti hit komedija „Gospodar vjenčanja“ (The Wedding Ringer) u kojem Kaley glumi Gretchen – zaručnicu glavnog lika Douga Harrisa (Gad) koji joj laže da je već dogovorio svog kuma za njihovo skorašnje vjenčanje, a ispada da je unajmio Jimmyja Callahana (Hart) kojemu je to profesionalni biznis – glumiti lažne kumove na vjenčanjima. „Serija 'Teorija velikog praska' za mene je učinila čuda na milijun načina. Da glumim u nečemu poput toga do kraja života, bila bih zadovoljna. Ali nakon što serija završi s emitiranjem, nisam sigurna hoću li nastaviti glumiti na televiziji. Iako mi je ona vrlo bliska srcu, voljela bih u potpunosti prijeći na filmove“, izjavila je glumica Cuoco u intervjuu za Variety.

Danas, 29. listopada , glumica Kaley Cuoco Sweeting pridružuje se besmrtnim velikanima Hollywooda na popularnoj Stazi slavnih gdje će dobiti vlastitu zvijezdu. Ako je suditi prema svim imenima koji se na toj stazi nalaze – Kaley je svakako na jako dobrom putu da postane puno više od televizijske glumice. Njezin pravi talent moći ćemo provjeriti već od 15. siječnja kada komedija „Gospodar vjenčanja“ dolazi u svjetska, ali i u naša kina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    2 2
    agram87 agram87 @ 31.10.2014. 23:47
    Ona mala od zidova zena je 10x bolja
  • #3
    6 1
    SilkyCoco silkycoco @ 30.10.2014. 8:59

    Ja sam živjela u uvjerenju da zvijezdu na Stazi slavnih mogu dobiti odlični glumci. Kaley je slatkica (s kratkom kosom čak ni to), ali svaka uloga joj je ista. Od 8 jednostavnih pravila gdje sam je prvi put vidjela do TBBT - ista stvar, samo je malo odrasla. 

    Bezveze.

  • #2
    6 1
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 29.10.2014. 22:41
    Sve veliki kino hitovi...
  • #1
    0 4
    Tenkic tenkic @ 29.10.2014. 20:26

    Mogli bi bar pogledati na IMDB pa vidjeti da je igrala u nekoliko filmova prije ovog sto najavljujete (npr. Hop, Authors Anonymous, The Last Ride, The Penthouse, Killer Movie, Cougar Club ...)

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala