Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prizivanje duhova i John Wick su pravo iznenađenje u kinima
Najveće iznenađenje ipak je novi film Keanua Reevesa koji je u američkim kinima startao s izvrsnog drugog mjesta

"Prizivanje duhova" i "John Wick" su pravo iznenađenje u kinima

Zadnji vikend u listopadu u američkim kinima su obilježili niskobudžetni horor Prizivanje duhova te novi, potencijalno povratnički film Keanua Reevesa John Wick.

Prizivanje duhova startalo je s 20 milijuna dolara u SAD-u što je drugi najveći debi za neki horor ove godine (prva je Annabelle s 37 milijuna). Hoće li film zainteresirati i našu publiku vidjet ćemo nakon 30.10. kada se počinje prikazivati kod nas (dan prije Noći vještica).

Na drugom mjestu nalazi se triler John Wick (14 milijuna dolara) koji je dobio prilično dobre ocjene kritike i publike (86% na Rotten Tomatoes), a film bi mogao poslužiti glavnom glumcu Keanuu Reevesu da povrati malo stare slave. U našim kinima film starta 4.12.

Treća je ratna drama Fury koja je na budžetu od 68 milijuna dolara u dva tjedna prikazivanja zaradila oko 57 milijuna diljem svijeta. Film se počeo pretpremijerno prikazivati i kod nas gdje isto ima odličnu gledanost.

Triler Nestala s Benom Affleckom i Rosamund Pike smjestio se na četvrtom mjestu s dosad zarađenih 242 milijuna dolara diljem svijeta, a petorku zaključuje animirani The Book of Life (47 milijuna).

U petak na Noć vještica u SAD-u startaju triler Prije nego što zaspim i kriminalistička drama Noćne kronike koja počinje i u hrvatskim kinima. Kod nas još dolazi akcijska avantura Saga o vikinzima te nekoliko najboljih filmova sa svjetskih festivala u sklopu Zagreb Indie revije filmova.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala