Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nije dobro miješati moć, slavu i obitelj kada si hip-hop mogul
U drami "Empire" Terrence Howard nosi glavnu ulogu, a Timbaland producira glazbu

Nije dobro miješati moć, slavu i obitelj kada si hip-hop mogul

Terrence Howard zvijezda je nove dramske serije Empire koja će vas uvući u glamurozni svijet suvremene hip-hop glazbe. Producirana od strane Foxa, nova serija "Empire" u središtu gigantske glazbene industrije pronalazi obiteljsku dramu. 

 
Obiteljski odnosi su kompleksni kako u stvarnom tako i televizijskom svijetu, ali što se događa kada na obiteljske trzavice dodate dozu slave i moći? "Empire" svoj dramski zaplet smješta upravo u takvo netipično okružje visoko kompetitivnog i prestižnog glazbenog svijeta, ujedno istražujući posljedice slave i moći na obiteljske veze. 
 
U središtu radnje je Lucious Lyon koji se nalazi na čelu diskografske kuće Empire Entertainment. Karizmatičan i uspješan glazbenik izgradio je svoje bogatstvo i tvrtku na skromnim temeljima. Od dječaka s ulice postao je glazbena superzvijezda i poslovni čovjek, a glazbeno carstvo koje je izgradio brani svim mogućim sredstvima. 
 
U glavnoj ulozi je već spomenuti Terrence Howard kao Lucious Lyon, a uz njega glume Taraij P. Henson i Gabourey Sidibe.
 
Glazbeni dio, koji će u seriji imati prominentno mjesto, nikako nije ostao zanemaren. Za zvučnu kulisu dostojnu hip-hop carstva pobrinut će se popularni producent i tekstopisac Timothy Mosley, najpoznatiji po umjetničkom imenu Timbaland. Osim postojeće suvremene glazbe koju ćemo čuti tijekom serije, Timbaland će kao glazbeni producent stvarati i nove skladbe za seriju. 

Empire će se emitirati u siječnju 2015. godine na Foxu.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala