Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeste li spremni za horor zonu?
Kasnovečernji subotnji termin na RTL-u bit će obilježen premijerama horor filmova

Jeste li spremni za horor zonu?

Kasni termin iza ponoći RTL Televizija je odvojila za obožavatelje horor žanra koji su zaslužili u gluho doba noći uživati u svojoj omiljenoj zabavi!

Posljednja kuća nalijevo, 1.11.

Prošlu subotu gledali smo horor Wolfman, a sutra nas čeka još jedna televizijska premijera: Posljednja kuća nalijevo iz 2009. je remake klasika iz 1972. godine Wesa Cravena koji se i ovdje pridružio timu, ali u producentskoj ulozi. Remake je snimljen s puno većim budžetom od originala, a Craven je bio posebno zainteresiran restaurirati svoj klasik te po prvi puta snimiti scene koje je bio prisiljen izbaciti 1972. zbog manjka novca. Isto tako, s redateljem Dennisom Iliadisom, Craven je nastojao pobjeći od podžanra horora – torture porn, kojemu je film prisilno pridružen, te se fokusirati na obitelj dovedenu na rub koja može učiniti zle stvari.

Sotona, 8.11.

Sotona iz 2010. pripada tzv. nadnaravnom horor podžanru. Prema priči M. Night Shyamalana, koji je priznao da je ideju posudio iz romana And Then There Were None Agathe Christie, snimljen je film koji je trebao biti prvi u nadnaravnoj trilogiji. Film koji će također po prvi puta u Hrvatskoj biti prikazan na RTL-u režirao je John Eric Dowdle, a glavne uloge tumače Logan Marshall-Green (Prometej, Brooklyn Finest) te Chris Messina (Vicky Cristina Barcelona, Argo).

Zamračenje, 15.11.

Također premijera na RTL-u u kojoj su glavne uloge pripale Amber Tamblyn (127 Hours, Dr. House), Aidanu Gillenu (Igra prijestolja) i Armieju Hammeru. Riječ je o horor-trileru u kojem su tri osobe zaglavljene u dizalu od kojih je jedna upravo slučajno ubila svog oca zlostavljača.

Izgubljena duša, 22.11.

Za kraj je na redu sjajan horor iz 2009. redatelja Davida S. Goyera, koji se proslavio kao scenarist nekih najvećih televizijskih hitova i filmova posljednjih godina (Batman: Početak, Čovjek od čelika, Vitez Tame, Vitez tame: Povratak), u kojem su glavne uloge pripale sjajnom Garyju Oldmanu te lijepoj Odette Annabell (Cloverfield).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala