Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klasik TV slavi 4. rođendan uz atraktivne premijere i hit komedije
Uz bogati filmski program uživajte i u vrijednim nagradama

Klasik TV slavi 4. rođendan uz atraktivne premijere i hit komedije

Regionalni filmski kanal, Klasik TV, ovaj mjesec slavi svoj 4. rođendan i donosi mnoge atraktivne filmske poslastice.

Na sam rođendan, od 27.10. na rasporedu je ciklus filmova Klasici na Klasiku: Komedije za sva vremena koji će se emitirati ponedjeljkom i utorkom u 22h, sve do 25.11. Tu će se gledatelji imati prilike nasmijati uz neke od najboljih ostvarenja s ovih područja: Rad na određeno vreme, Mi nismo anđeli, Tko pjeva zlo ne misli, Ko to tamo peva, Profesionalac, Laf u srcu, Mrtav ladan, Kad mrtvi zapjevaju, Maratonci trče počasni krug, Crna mačka beli mačor.

Osim toga, sljedeći mjesec su na rasporedu i četiri filmske premijere: komedija U ime oca i sina 13.11. u 22h te drame Idu dani 6.11. u 24h, Rani snijeg u Münchenu 20.11. u 22h te film Hoću živjeti 27.11. u 22h.

Uz bogati filmski program, Klasik TV je sve svoje gledatelje i filmske zaljubljenike odlučio nagraditi i brojnim nagradnim igrama. Ističemo nagradni kviz Filmski sveznalica, od 25.10. na Klasik TV Facebook stranici u kojemu možete provjeriti svoje poznavanje domaćeg filma, zabaviti se i osvojiti vrijedne nagrade: Smart TV, tablete, Klasik TV poklon pakete i majice.

Klasik TV je prisutan u svim državama bivše Jugoslavije te u zatvorenim paketima prema dijaspori i na taj način ulazi u više od 1,7 milijuna kućanstava, među kojima redovito zauzima vodeće pozicije po gledanosti.

Gledajte Klasik TV i uživajte uz bogati filmski program i vrijedne nagrade.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala