Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julia Louis-Dreyfus dobiva nagradu Charlie Chaplin za izvrsnost u komediji
BAFTA je odlučila nagraditi poznatu glumicu koju u posljednje vrijeme gledamo u seriji "Potpredsjednica"

Julia Louis-Dreyfus dobiva nagradu Charlie Chaplin za izvrsnost u komediji

Foto: PR Photos

Julia Louis-Dreyfus, komičarka koji dominira malim ekranima još od 1980-ih, primit će prestižnu nagradu BAFTA-e!

Nagrada Charlie Chaplin Britannia za izvrsnost u komediji dodjeljuje se od 2010., a do sad su je primili Betty White, Ben Stiller, Trey Parker i Matt Stone te Sacha Baron Cohen prošle godine.

Louis-Dreyfus primila je već više prestižnih nagrada od kojih se izdvajaju Zlatni globus za Seinfeld 1994. (uz još 4 nominacije) i 5 Emmy nagrada (i još 13 nominacija).

"Stvarno mi je drago što smo izabrali baš Juliju Louis-Dreyfus za ovu prestižnu nagradu. Zahvaljujući njoj uvijek ćemo se sjećati izvrsnih likova kao što su Selina Meyer, Christine Campbell, Elaine Benes i Eva iz nedavnog filma Enough Said. Nemoguće je zamisliti proteklih 20 godina komedije bez nje", izjavio je predsjednik BAFTA-e u LA-u Nigel Daly za Hitfix.

Podsjetimo, BAFTA je prošli mjesec objavila ostale dobitnike počasnih nagrada: Robert Downey Jr. primit će nagradu Stanley Kubrick Britannia za izvrsnost na filmu, Mike Leigh nagradu John Schlesinger Britannia za izvrsnost u režiji, Emma Watson nagradu Britannia za najboljeg britanskog glumca tj. glumicu godine, Mark Ruffalo primit će nagradu Britannia za humanitarni rad, a Judi Dench nagradu Albert R. Broccoli Britannia za životno djelo.

Juliju Louis-Dreyfus očekuje snimanje nove sezone serije Potpredsjednica koja s emitiranjem kreće 2015. godina na kanalu HBO.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala