Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


evotv – televizija zadovoljnih korisnika
Tko su Kristina, Jozo, Srećko, Zdravka i Ante i kakve veze ima s njima Dalibor Matanić?

evotv – televizija zadovoljnih korisnika

Svako zlo za neko dobro. Da i slomljena noga može biti početak novih dogodovština, okosnica je nove filmske ljubavne priče u hrvatskom medijskom prostoru. Jeste li čuli za Lanac sreće?

Kada je Ante povrijedio nogu, bila je to puka sreća jer mu je Srećko donio svoj evotv…“ Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, ovih je dana počela novu kampanju. Režiju spota koji nas upoznaje s nizom zanimljivih i duhovitih likova, u kojem svi imaju isti cilj – pronaći svoju sreću – potpisuje jedan od ponajboljih domaćih redatelja, Dalibor Matanić.

Dalibor Matanić, poznat po iznimnom odabiru dinamičnih likova u svom radu, navodi da mu je ova suradnja bila vrlo simpatična s obzirom na vrlo životne likove. „Svaka priča, bilo filmska bilo reklamna, priča se upravo kroz karaktere likova, a ovdje je fokus upravo na njima“, ističe Matanić i nastavlja: „Gledatelji se u ovom spotu doista mogu prepoznati, jer likovi nisu sjenke, već baš izgrađeni karakteri sa životima i realnim željama. Oni žele pronaći ljubav, inspiraciju, zabavu… sve ono što svatko od nas želi. Ovaj spot ni kampanja nikako nisu sterilni i baš mi je bilo fora raditi s tako dobrom ekipom. Definitivno bi ovakva priča imala potencijal i kao serija.“

Uz Antu, Srećka, Zdravku i Jozu, Matanića je ipak najviše osvojio lik šefice Kristine. Sigurni smo da će i svi koji pogledaju spot prepoznati odmah i svog omiljenog lika, kao i svoj recept za sreću. Jer da Srećko Anti nije preporučio evotv, Zdravka ne bi ispekla tortu, a Jozo ne bi upoznao ljubav svog života!

Ako i vi želite postati dio lanca sreće, otiđite u poštu ili pitajte svog poštara da vam pokaže put prema sreći!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala