Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvoje lice zvuči poznato pun pogodak, Maestro nepravedno zapostavljen
Transformacije poznatih osoba su privukle više interesa od poznatih koji se žele iskušati kao dirigenti

"Tvoje lice zvuči poznato" pun pogodak, "Maestro" nepravedno zapostavljen

Foto: HRT, Nova TV

S prikazivanjem su počele nove zabavne emisije Maestro (subotom u 20:10h na HRT-u) i Tvoje lice zvuči poznato (nedjeljom u 20:05h na Novoj TV), a što nas otprilike u njima čeka mogli smo vidjeti ovaj vikend!

Subotom nas zabavlja Maestro, snimljen prema istoimenoj BBC-jevoj emisiji iz 2008.: 7 osoba iz javnog života dobilo je jedinstvenu priliku – dirigirati velikim Simfonijskim orkestrom HRT-a (ideja nastupa i izbacivanja je slična emisijama Ples sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju).

U prvoj emisiji takozvani 'studenti' pokazali su svoje dirigentsko umijeće bez prethodne edukacije pa smo tako u ulozi dirigenta mogli vidjeti Aretu Ćurković, Damira Urbana, Nicolasa Quesnoita, Barbaru Kolar, Ozrena Grabarića, Tamaru Živković-Ivanović i Dražena Siriščevića. U nastupnoj emisiji nije bilo ispadanja, već su studenti dobili mentore (Alan Bjelinski, Robert Homen, Filip Pavišić, Krešimir Batinić, Saša Britvić, Tonči Bilić, Josip Ivan Skender) koji će ih pripremati za naredne nastupe. Po već poznatom obrascu svaki tjedan napustit će nas jedan student, a u velikoj završnici saznat ćemo tko je "maestro".

Nedjeljom će nas zabavljati Nova TV i njihov novi show Tvoje lice zvuči poznato (franšiza na koju prava imaju Endemol i Antena 3) koje je jučer jednostavno oduševio gledatelje o čemu svjedoče podaci gledanosti (800 tisuća gledatelja, 39% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima – prema podacima AGB Nielsena i Nove TV).

Tvoje lice zvuči poznato je show u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće kojim će nas uvesti u glazbeni vremeplov. Prvu pobjedu u showu odnijela je Renata Končić Minea kao Jole koja je svojom izvedbom oduševila i žiri i publiku.

Ostale transformacije bile su: Baby Dooks kao Cocker, Mario Petreković u ulozi Mrleta, Vanda Winter kao Britney Spears, Andrea Andrassy u liku Lane del Rey, Giuliano u ulozi Mišu Kovača, Ronald Braus kao Tom Jones i Jasna Palić Picukarić kao Dolly Parton.

U drugoj epizodi Minea će biti u ulozi Nancy Sinatre, Baby Dooks će se okušati kao Marina Perazić, Jasna kao Jessica Rabbit, Ronald kao Robbie Williams, a Giuliano će oživiti lik legendarne Amy Winehouse. Andrea će u drugoj emisiji biti Oliver Dragojević, Vanda Zdravko Čolić, a Mario Beyonce.

I dok su mišljenja gledatelja oko Maestra podijeljena, Tvoje lice zvuči poznato 'zvuči' kao pun pogodak: samo na društvenoj mreži Facebook Maestro ima tek 515 'lajkova', dok ih Tvoje lice zvuči poznato ima više od 5 tisuća).

Kako su se vama svidjele nove zabavne emisije?

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala