Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi samostalni projekt glumca Matta Letschera
Matt Letscher priprema humorističnu web-seriju "One and Done" koju će financirati uz pomoć publike na Kickstarteru

Novi samostalni projekt glumca Matta Letschera

Holivudski glumac Matt Letscher, poznat po svojim ulogama u serijama Skandal i Carstvo poroka te ulozi u filmu Ona, pokreće novi i zanimljivi projekt. U suradnji sa svojom braćom Brianom i Aaronom prihvatio se snimanja komedije o 40-godišnjacima i košarci pod naslovom One and Done.

Na umu im je web-serija koja će pratiti četvoricu sredovječnih prijatelja kako pokušavaju vratiti mladost i ponovno oformiti njihovu srednjoškolsku košarkašku ekipu nazvanu The Gospel. Plan im je vratiti se u dobru sportsku formu unutar dva mjeseca, sudjelovati na lokalnom natjecanju i povratiti staru slavu.

Matt Letscher, Nipper Knapp i Andrew Newberg napisali su scenarij za pilot epizodu na temelju crtica iz vlastitih života. Za pilot epizodu, koju planiraju objaviti na vlastitoj web stranici, objavili su i trailer

Kao mnogi umjetnici i kreativci za financiranje ovoga projekta okrenuli su se tzv. crowdfundingu. Točnije, objavili su svoj projekt preko stranice Kickstarter na kojoj zainteresirani mogu donirati novac za produkciju. 
 
Napisan je scenarij za 6 epizoda, a ukoliko prikupe potrebni kapital produkcija serije će započeti u siječnju 2015. godine. Svaka epizoda trebala bi trajati 8 do 10 minuta, dok je dužina pilot epizode 15 minuta.
 
 
Glavne likove, četiri sredovječna prijatelja Matta, Marka, Lukea i Juana, glume Matt Letscher, Nipper Knapp, Brian Letscher i Alex Quijano. Uz njih u seriji sudjeluju i Marin Hinkle poznata po svojoj ulozi u Dva i pol muškarca te Michael Gladis iz serije Momci s Madisona.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala