Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


One Direction ekskluzivno u CineStar kinima!
One Direction je bend koji je prodao više od 45 milijuna albuma, singlova i DVD-a u svijetu te više od 6 milijuna ulaznica

One Direction ekskluzivno u CineStar kinima!

Foto: Blitz

Poznate superzvijezde, One Direction, svim fanovima diljem svijeta do­nose koncert sa zadnje svjetske turneje Where We Are na velika platna! Samo 11. i 12. listopada, fanovi imaju priliku pogledati koncert u kinima CineStar i biti dio globalnog fenomena!

Koncert će biti prikazan u više od 50 zemalja svijeta s više od 10 000 projekcija tijekom jednog, nezaboravnog vikenda. One Direction, s koncertom Where We Are, obožavateljima daju jedinstvenu priliku da zajedno s članovima benda Niallom, Zaynom, Liamom, Harryjem i Louisom uživaju u fantastičnoj atmosferi te da dožive One Direction na način koji ni­kada neće zaboraviti.

Koncert je snimljen na rasprodanom stadionu San Siro u Milanu i jedinstvena je prilika koja omogućava prići slavnoj petorci najbliže moguće i čuti izvedbe njihovih najpoznatijih hitova kao što su What Makes You Beau­tiful, Story Of My Life ili Midnight Memories u jedinstvenoj atmosferi.

Prije samog koncerta, obožavatelji će dobiti priliku otići iza kulisa i vidjeti ekskluzivne snimke trenutaka prije samog koncerta kao i do sada neobjavljeni intervju u trajanju od 15 minuta u kojem članovi benda otkrivaju neke sasvim osobne detalje… Cijeli koncert ima i hrvatske titlove!

Dođite u kina CineStar te zajedno s vašim prijateljima doživite nezaboravne trenutke jer po prvi puta vaš omiljeni bend možete gledati na velikim plat­nima i čuti njihove hitove u surround soundu! Sve informacije o koncertu potražite na CineStarovoj stranici.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala