Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skyler Samuels kao ključni lik u Cirkusu nakaza
Osim Skyler Samuels, u seriji ćemo vidjeti i Matta Bomera, ali i najnižu ženu na svijetu koja je visoka svega 62,8 centimetara

Skyler Samuels kao ključni lik u "Cirkusu nakaza"

Photo: PR Photos

U Američku horor priču: Cirkus nakaza dolazi novi ključni lik kojeg će utjeloviti mlada nada Skyler Samuels. Glumicu znamo iz serije Nine Lives of Chloe King za koju je dobila nagradu Teen Choice Award, a uskoro ćemo je gledati i u nadolazećoj CBS-ovoj komediji The Duff.

Uz nju, u seriju dolazi i glumac Matt Bomer (Zločinci u odijelima) o čijem liku također ne znamo puno, iako je glumac nedavno otkrio kako je on "iskrivljen."

U novoj sezoni gledat ćemo poznata lica poput Jessice Lange, Emme Roberts, Sare Paulson, Evana Petersa, Gabourey Sidibe i Kathy Bates kojima će se pridružiti Michael Chiklis kao "strongman" Wendell Del Toredo i Angela Bassett kao Desiree Dupree, žena s tri dojke.

John Carroll Lynch je glavni negativac ove sezone, "klaun ubojica" Twisty, a u seriji će se pojaviti i najmanja žena na svijetu, Jyoti Amge koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda zbog svoje visine od 62,8 centimetara. Patti LaBelle će glumiti majku Gabourey Sidibe.

Podsjetimo, Cirkus nakaza je četvrta sezona američke serije Američka horor priča koja započinje svoju priču u mirnom, uspavanom zaseoku Jupiter na Floridi. Godina je 1952 . te je putujuća družina upravo stigla u grad, baš kao i neobičan tamni entitet koji divljački ugrožava živote građana, kao i nakaza. U ovoj sezoni fokus će biti stavljen na sukob između nakaza i misterioznih "zlih sila".

Sezona će biti premijerno prikazana 8. listopada.

B.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala