Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC Fight Night 51: Big Foot i Arlovski predvode prvi UFC-ov event u glavnom brazilskom gradu!
Izravni prijenos pogledajte uživo na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 14. rujna u 02:00h

UFC Fight Night 51: "Big Foot" i Arlovski predvode prvi UFC-ov event u glavnom brazilskom gradu!

UFC Fight Night 51 nam donosi vrhunski dvoboj top boraca teške kategoriji Antonija "Big Foot" Silve i Andreija Arlovskog. Izravni prijenos povijesnog prvog eventa iz glavnog brazilskog grada pogledajte uživo na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 14. rujna s početkom u 02:00 sata iza ponoći.

Tko bi prije godinu dana i pomislio da će bivši UFC prvak Andrei Arlovski predvoditi jednu priredbu u dvoboju protiv "Big Foot" Silve? Vjerojatno nitko. Bjelorus se tada "posmucao" po manjim promocijama sanjajući povratak u elitnu promociju. Dana White se na koncu smilovao i dao je svom bivšem šampionu drugu šansu. Unatoč neuvjerljivom "debiju" protiv Brandana Schauba, pobjeda je pobjeda, a Arlovski je za nagradu dobio priliku predvoditi event u svom sljedećem nastupu.

Ako je situacija Arlovskog  za sada komotna, onda se isto ne može reći za Antonija Silvu. Prije samo godinu i pol dana Brazilac je bio izazivač, a sada se mora "čupati" i spašavati živu glavu. Poraz u dvoboju za naslov od Velasqueza, a zatim i pad na doping testu nakon meča protiv Hunta su poljuljali njegovu poziciju u teškoj UFC diviziji. No, to nije ništa što se ne bi moglo popraviti sa slavljem protiv Bjelorusa.

Zanimljivo, Silva od dolaska u UFC ima neuvjerljivih 2-2-1, no nivo protivnika protiv kojih se borio je zaista vrhunski. Velasquez, Browne, Overeem, Hunt... su sam vrh teške divizije pa mu se i pokoji poraz neće "uzeti za zlo". Nastup u "main eventu" u svom Brazilu, te problemi koje je imao s uporabom nedopuštenih sredstava, su sigurno motiv više za "Big Foota" koji će u ovom dvoboju biti izrazito opasan protivnik, ali i uvjerljivi favorit.

"Co-main" event nam donosi meč u lakoj kategoriji do 70 kilograma između iskusnog Gleisona Tibaua i Poljaka Piotra Hallmanna. Brazilcu će ovo biti čak 24. ulazak u UFC-ov oktogon uz sjajan score od 15 pobjeda i 8 poraza. Zanimljivo, unatoč odličnim rezultatima, dugogodišnjem iskustvu u UFC-u u kojem nastupa od davne 2006., Tibau nikada nije bio u krugu izazivača. S 31. godinom na leđima vjeruje da je dobio dovoljno iskustva te će uz tri pobjede u posljednja četiri nastupa ganjati novo slavlje koje bi ga dodatno poguralo prema vrhu ove divizije.

Hallman će, s druge strane, tražiti iznenađenje jer mu u ovom dvoboju malo tko daje previše šansi. Ipak, slavlja protiv Francisca Trinidada i Yvesa Edwardsa su veliko upozorenje i dokaz za Hallmann nije samo prolaznik u UFC-u, nego netko na koga se mora ozbiljno računati. Spomenimo i to da se Poljak prije otprilike dvije godine susreo s našim Ivicom Truščekom te da ga je bez većih problema svladao gušenjem s leđa. Ništa bolje protiv njega nije prošao niti Crnogorac Vaso Bakočević kojeg je svladao na WFC-u 17 u Ljubljani.

Istinski "južnoamerički" popis borbi popunjavaju imena brazilskih boraca poput Santosa, Alcantare ili Jessice Andrade, Argentinca Santiaga Ponzinibbia ili Meksikanca Efraina Escudera. Sve ćemo njih gledati među glavnim borbama UFC Fight Night 51 priredbe.

Izravni prijenos iz Brazilije pogledajte već od 02:00 sata iza ponoći u noći sa subote na nedjelju 14. rujna ekskluzivno na Fight Channel PPV-u ili FCWorld.tv-u.

UFC Fight Night 51: Silva vs. Arlovski

Andrei Arlovski vs. Antonio Silva
Piotr Hallmann vs. Gleison Tibau
Efrain Escudero vs. Leonardo Santos
Wendell Oliveira vs. Santiago Ponzinibbio
Iuri Alcantara vs. Russell Doane
Jessica Andrade vs. Larissa Moreira Pacheco

Uvodne borbe:

Dashon Johnson vs. Godofredo Pepey
Igor Araujo vs. George Sullivan
Leandro Silva vs. Francisco Trinaldo
Sean Spencer vs. Paulo Thiago
Johnny Bedford vs. Rani Yahya

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala