Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idris Elba i Dominic West u Potrazi za Dory
Dvojac iz "Žice" pridružit će se već poznatoj ekipi: Dory, Nemu, Marlinu i društvu iz akvarija

Idris Elba i Dominic West u "Potrazi za Dory"

Obožavatelji serije Žica (The Wire) koji su se nadali da će se ekipa opet okupiti vjerojatno nisu imali na umu ovakvu suradnju, no Dominic West i Idris Elba opet će glumiti zajedno, samo što će ovaj put glasove posuđivati u Pixarovom animiranom filmu.

Potraga za Dory (Finding Dory) nastavak je jednog od najisplativijih filmova svih vremena, Potrage za Nemom (Finding Nemo) koji je 2004. dobio Oscara za najbolji crtić.

Andrew Stanton, redatelj i scenarist koji je zaslužan za uspjeh originala već je prije potvrdio kako je Ellen DeGeneres bila ključna za priču te da će upravo ona u nastavku biti glavna zvijezda, koju će spojiti s njezinom obitelji.

U Potrazi za Dory se vraća i cijela poznata ekipa iz Potrage za Nemom: Marlin, Nemo, društvo iz akvarija i drugi. Upoznat ćemo i neke nove likove, a radnja koja je smještena otprilike godinu dana nakon prvog filma odvijati će se duž kalifornijske obale. Uz DeGeneres, Westa i Elbu, u filmu ćemo čuti glasove Alberta Brooksa, Diane Keaton, Tyja Burrella, Willema Dafoea, Kaitlin Olson i Eugenea Levyja.

Diane Keaton i Eugene Levy u filmu će biti Dorini roditelji, Jenny i Charlie, dok će Kaitlin Olson (Uvijek je sunčano u Philadelphiji) posuđivati glas njenoj usvojenoj sestri, koja nije mala plava ribica, već kit ubojica.

Gdje će se Dominic West i Idris Elba uklopiti u eklektičan postav Potrage za Dory još ne znamo.

Potraga za Dory će stići u kina 17. lipnja 2016.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala