Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona Dextera na RTL2!
Nagrađivani glumac John Lithgow pojavljuje se kao glavni negativac u novoj sezoni

Četvrta sezona "Dextera" na RTL2!

Jedna od najkontroverznijih serija koja plijeni pozornost gledatelja vraća se na male ekrane u subotu 13. rujna u 22:50 sati na RTL2!

Dosadašnje tri sezone serije “Dexter” koje su prikazane na RTL2 dale su odgovore na mnoga pitanja, no ako ste pomislili da znate već sve o glavnom junaku, onda se varate. U četvrtoj sezoni Dexter otkriva jedno sasvim novo i drugačije lice, ono brižnog obiteljskog čovjeka. Rođenjem sina dvostruki život mu se počinje komplicirati te ga tjera da stalno i iznova preispituje svoju potrebu za ubijanjem. Četvrta sezona još jednom će dokazati koliko radnja može biti napeta i zanimljiva, čak  kada podsvjesno vrlo dobro znamo da za Dextera nema neposredne opasnosti.

Filmski i televizijski kritičari ovu su kriminalističku seriju dočekali s ovacijama te je dobila najviše moguće ocjene od kritičara američkih časopisa Chicago Sun-Times, New York Daily News, San Francisco Chronicle, People Weekly.

Posljednja epizoda četvrte sezone zabilježila je rekordnu gledanost - pogledalo ju je 2,6 milijuna Amerikanaca, postavivši rekord najgledanije originalne serije na televizijskoj kući Showtime. Glavni glumac Michael C. Hall osvojio je nekoliko nagrada i nominacija za portret Dextera, uključujući i Zlatni globus.

Četvrta sezona kriminalističke serije “Dexter” držat će vas u napetosti do samog kraja, a u njoj se kao glavni negativac pojavljuje nagrađivani glumac John Lithgow . Zapitat ćete se kako je moguće živjeti dvostruki život istovremeno balansirajući između ubojstava i obiteljskog života.

Kako će Dexteru to poći za rukom, kao i odgovore na još mnoga pitanja otkrijte već ove subote, 13. rujna u 22:50 sati na RTL2!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    100000243053565 marko fuček @ 10.9.2014. 11:17

    po meni i zadnja dexterova sezona vrijedna gledanja, nakon ove su krenuli strašno prema dolje, tako strašno da je već gledati sedmu sezonu jednako sadomazohizmu

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala