Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Drax Razarač dolazi u Osvetnike 3
Internetom su se proširile glasine kako će se Dave Bautista osim u "Čuvarima galaksije" kao Drax naći i u "Osvetnicima"

Drax Razarač dolazi u "Osvetnike 3"

Dave Bautista u ulozi Draxa Razarača bio je jedan on najvećih iznenađenja i fantastičan dio Čuvara galaksije Jamesa Gunna. Umjesto da bude samo hrpa mišića, lik Draxa bio je istovremeno i smiješan i vrlo osjećajan, a profesionalni hrvač se potpuno saživio sa ulogom. Stoga ne čude vijesti da Bautistu čeka svjetla budućnost u Marvelovom svijetu.

Najnovija vijest koju je prenio website posvećen hrvanju govori o tome kako se u Marvelu upravo radi rekonstrukcija Bautistinog ugovora nakon nevjerojatnog uspjeha Čuvara galaksije. Izvor je otkrio kako su razgovarali o drugom dijelu Čuvara no navodno je bilo priče i o njegovoj ulozi u Osvetnicima 3, koji još nisu niti službeno najavljeni no pretpostavlja se kako će upravo oni predstavljati posljednji stadij u Marvelovoj "trećoj fazi".

Iako se radi samo o glasinama nije teško povjerovati kako bi se to zapravo moglo i obistiniti. Pogotovo sada kada su Infinity Stones našli svoje mjesto u Marvelovom filmskom svijetu, zahvaljujući Čuvarima i filmu Thor: Svijet tame, mnogi vjeruju kako će Osvetnici 3 pratiti priču o Infinity Gauntletu iz Marvelovih stripova u kojoj su se našli superjunaci iz svih krajeva galaksije kako bi se udružili u borbi protiv ludog Thanosa, koji je koristio Infinity Stonese kako bi postao neuništiv.

U crtanom obliku upravo Drax ima ključnu ulogu u poražavanju Thanosa stoga nije teško povjerovati u spomenute glasine. U svakom slučaju ćemo Draxa gledati u drugim Čuvarima galaksije koji su najavljeni za 28. srpanj 2017. dok bi Osvetnici 3 svjetlo dana trebali ugledati tek negdje tijekom 2018. godine.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala