Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keith Stanfield će glumiti Snoop Dogga
Zvijezda filma "Short Term 12", također glazbenik, glumit će glazbenu legendu u filmu "Straight Outta Compton"

Keith Stanfield će glumiti Snoop Dogga

Nakon što je pokazao svoje vještine repanja u filmu “Short Term 12,” Keith Stanfield je odabran za ulogu mladog Snoop Dogga u biografskom filmu o hip-hop sastavu N.W.A. “Straight Outta Compton".

Stanfield je mlada zvijezda u usponu koji je za svoj nastup u “Short Term 12” zaradio Independent Spirit Award nominaciju. Glumio je u filmovima „Selma“ i “Miles Ahead“, te nastupa i u hip-hop grupi MOORS.

F. Gary Gray režira ovu dramu u kojoj članove N.W.A.-a glume O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell, Aldis Hodge i Neil Brown Jr., dok će Paul Giamatti portretirati menadžera grupe Jerryja Hellera. Sheldon A. Smith će glumiti Warren G-a, a Carra Patterson Tomicu Woods. Ice Cube i Dr. Dre su producenti zajedno s Mattom Alvarezom i Tomicom Woods-Wright, a Gray je izvršni producent s Willom Packerom i Scottom Bernsteinom.

Stanfield će glumiti Calvina Broadusa Jr.-a, mladog repera koji će izrasti u veliku zvijezdu poznatu pod imenom Snoop Dogg (aka Snoop Lion).

Film je smješten u sredinu 1980ih, u vrijeme dok su ulice Comptona u Kaliforniji bile jedne od najopasnijih u zemlji. Priča prati uspon i pad N.W.A.-a (Niggaz Wit Attitudes) — petorice mladića (Ice Cube, Dr. Dre, Eazy-E, MC Ren, DJ Yella) koji stupaju na scenu sa svojom brutalno iskrenom glazbom kojom su se pobunili protiv autoriteta. Njihove pjesme su često zagovarale nasilje, kriminal, rasizam i protivljenje policiji, zbog čega im se često sudilo. Zanimljivo je da baš zbog njih nastala naljepnica "Parental Advisory Explicit Content", koja je danas na većini albuma. Film istražuje kako su ovi mladići revolucionarizirali glazbu i pop kulturu.

Jon Mone i Sara Scott će nadgledati ovaj projekt koji će biti spreman za prikazivanje 14. kolovoza 2015.

B.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala