Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dodijeljene Emmy nagrade
Serije "Moderna obitelj" i "Na putu prema dolje" bile su prošlogodišnje pobjednice, a pobjedu su ponovile i ove godine!

Dodijeljene Emmy nagrade

Foto: Emmy

Obje serije su postigle pobjede i u glumačkim kategorijama: Ty Burrell osvojio je nagradu u kategoriji Najbolji sporedni glumac u humorističnoj seriji, a Bryan Cranston, Aaron Paul i Anna Gunn su pobijedili u glumačkim kategorijama za svoje uloge ostvarene u seriji Na putu prema dolje.

Tvorac serije Na putu prema dolje Vince Gilligan je prihvatio nagradu za najbolju dramsku seriju. "Ovo je divno vrijeme za raditi na televiziji. Mislim da svi znamo da je" rekao je te zahvalio ekipi, kao i kritičarima i obožavateljima serije.

Hvaljena serija Pravi detektiv, iako je bila nominirana u raznim kategorijama, donijela je pobjedu samo režiseru, Caryju Fukunagi. Matthew McConaughey je izgubio od Bryana Cranstona (Na putu prema dolje), a scenarist Pravog detektiva Nic Pizzolatto, od Moire Walley-Beckett (Na putu prema dolje).

CBS je osvojio 11 pobjeda, od čega je Emmyja za glavnu mušku ulogu u humorističnoj seriji osvojio Jim Parsons za Teoriju velikog praska (4. dosad) i  Emmyja za glavnu žensku ulogu u seriji je osvojila Juliana Margulies (Dobra žena).  HBO je odnio 19 pobjeda, najviše za jednu televizijsku mrežu. Ryan Murphyjeva drama Normalno srce pobijedila je u kategoriji televizijskog filma, a Fargo u kategoriji miniserije. Serija Sherlock nagrađena je s tri Emmyja: glavni glumac u mini-seriji/TV filmu je Benedict Cumberbatch, a sporedni glumac u mini-seriji/TV filmu Martin Freeman. Sherlock je odnio pobjedu i u kategoriji najbolji scenarij u mini-seriji/TV filmu.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 1
    olio olio @ 27.8.2014. 14:58

    cumberbatch za glavnu ulogu u kategoriji s martin freemanom i bob thortonom (fargo)..... preloš odabir

  • #3
    2 1
    crnisokol crnisokol @ 26.8.2014. 20:55

    Nisam gledao Breaking Bad, no Game of Thrones je ima fantastičnu sezonu i čisto sumnjam da je Breaking Bad bio bolji. No bila je finalna sezona pa su im dali nagradu.

  • #2
    1 0
    karter karter @ 26.8.2014. 17:03

    A i nisu baš nešto podijelili nagrade ove godine, očito su neki preplaćeni na njih. Kraj breaking bada, odnosno zadnja epizoda ajmo tako reći mi nikako nije sjela te mislim kako su i 4. sezona i prvi dio 5. (koji je također dobio emmya) ispali mnogo bolji i spretnije napravljeni. Od serija koje sam pogledao mislim da je i true detective usprkos određenim manama koje sam napisao u komentare serije, te možda najbolja sezona game of thrones više zaslužile nagradu. House of cards nisam još pogledao. Isto tako mcconaughy u kategoriji glavnog glumca, te dinklage prije aarona paula koji ima već zasluženih par emmya. Drago mi je zbog sherlocka potpuno zasluženo za scenarij i glumce u miniseriji. Od humorističnih bi se dalo pljuvati po prenagrađivanju monotone moderne obitelji kad je u konkurenciji genijalni louis CK i hvaljena orange is the new black.

  • #1
    1 1
    Antia antia @ 26.8.2014. 15:21

    Sretan i zadovoljan zbog pobjede Breaking bad za najbolju dramu,te Brayana Cranstona,Aarona Pula i Anne gunn za glumce,Jullianne Margulies za najbolju glavnu žensku ulogu u drami za Dobru ženu izvanredna serija,Jim Parsonsa za Teoriju velikog praska i Julie Louis za Veep,svaka čast!!!!!

Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala