Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi pogledajte serije nominirane za nagrade Emmy na Pickboxu!
Bliži se svečana dodjela nagrade Emmy, a neke od serija iz ovogodišnjih nominacija je moguće gledati već danas na internetskoj televiziji Pickbox

Prvi pogledajte serije nominirane za nagrade Emmy na Pickboxu!

Nekoliko dana nas dijeli od glamurozne dodjele prestižnih televizijskih nagrada Emmy. Za svoje korisnike, Pickbox je odabrao samo najbolje serije, među kojima predstavljamo one koje se natjeću za ovogodišnje nagrade Emmy.

Ovogodišnje nominacije za televizijske nagrade Emmy pokazale su što profesionalci iz industrije smatraju vrijednim ostvarenjima. Neke od najboljih serija prema kriterijima struke korisnici mlade internetske televizije Pickbox mogu gledati na novoj regionalnoj online usluzi.

Serija Na putu prema dolje (Breaking Bad) svoju je završnu sezonu emitirala u rujnu prošle godine, ali televizijska priča o srednjoškolskom profesoru kemije još je u vrhu interesa gledatelja i kritike. Svakom gledatelju internetske televizije Pickbox, na kojoj su dostupne sve sezone od prve do posljednje epizode, jasno je zašto su među čak 16 nominacija za Breaking Bad ove godine nominirani i Bryan Cranston u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji, Aaron Paul za najbolju sporednu ulogu u dramskoj seriji i Anna Gunn za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Među pet nominacija za seriju Doktori za seks (Masters of Sex), koja se premijerno u regiji može gledati samo na Pickboxu, nominaciju je zaslužila Lizzy Caplan za ulogu tajnice dr. Williama Mastersa s kojim kreće u znanstveno istraživanje seksualnosti.

Sherlock ima 12 nominacija, među kojima je Benedict Cumberbatch u kategoriji najboljeg glumca u miniseriji ili TV filmu, i jedan je od popularnih likova s Pickboxa.

Zanimljivo je kako su dvije nominacije za napeti politički triler Skandal (Scandal), jednu od omiljenih serija korisnika Pickboxa, bile za gostujuću ulogu, a dobitnik je Joe Morton, a treća je nominacija otišla Kerry Washington za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

Crna lista (The Blacklist) se također našla među najboljima s osvojenim Emmyjem za najbolje kaskadere čije se akrobacije mogu vidjeti u kategoriji Hotbox.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala