Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija 'Vatre ivanjske' od ponedjeljka na RTL-u!
Ljubav, intrige, osveta, požuda ... sve to čeka junake nove dramske serije “Vatre ivanjske” od ponedjeljka, 25. 8. u 20 sati na RTL Televiziji!

Nova serija 'Vatre ivanjske' od ponedjeljka na RTL-u!

Nova dramska serija Vatre Ivanjske počinje se prikazivati na RTL Televiziji 25. kolovoza! Serija prati mladu liječnicu Anu Kolar (Nevena Ristić), koja dolazi u pitoreskno mjesto Ivanje kako bi pronašla odgovore na pitanja o pomajčinom tajnovitom životu. Također prati dvije sestre Elenu (Ksenija Pajić) i Dinku (Linda Begonja) koje se ponovno susreću nakon mnogo godina razdvojenosti...

Serija je rađena u produkciji Fremantle Media Hrvatska te se već dva mjeseca snima na velebnim lokacijama u okolici Zagreba poput raskošnog dvorca Lužnica bana J. Jelačića u Zaprešiću, kleti Stari Mlin i njezinim vinogradima, te na imanju Kezele u blizini Ivanić grada, kao i u studiju Jadran filma u kojem je na 1500 m2 iznova izgrađeno 12 potpuno novih setova.

Impresivnu glumačku postavu nove dramske serije čine jedna od trenutno najpoznatijih imena. I dok Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić i Ana Begić Tahiri (serija Bibin svijet) ostaju vjerni RTL-ovim formatima, gledatelji će na ekranima RTL-a ove jeseni imati priliku vidjeti glumce koje su donedavno pratili u serijama konkurentskih televizija, kao što su Doris Pinčić Rogoznica, Ornela Vištica, Frane Perišin, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Iva Mihelić, Marko Cindrić i Jan Kerekeš.

Hvaljena i iznimno cijenjena legenda hrvatskog glumišta, Lela Margitić, prihvatila je ulogu tajanstvene Tilde u ovom projektu, njezinu ljubimicu Anu tumači Nevena Ristić (serija Cvat lipe na Balkanu), a Slaven Španović (serija Mamutica) zaigrat će udovca Viktora.

Redateljsku palicu preuzeli su Ivan Šarić, Aldo Tardozzi, Dario Pleić i Tomislav Rukavina, Mišo Orepić i Igor Zezelić su direktori fotografije, a intrigantne i složene likove koji se bore za ono što im pripada nastali su prema ideji spisateljice Diane Pečkaj Vuković, čije su prethodne serije rušile rekorde gledanosti (Ljubav u zaleđu, Dolina sunca, Pod sretnom zvijezdom… ), te Koraljke Meštrović i Dee Matas.

Otkrijte sudbinu njihovih likova već od ponedjeljka, 25. kolovoza u 20 sati na RTL Televiziji!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala