Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pixarov Dobri dinosaur je potpuno rekreiran
Pixarov film 'Dobri dinosaur' ('The Good Dinosaur') u potpunosti je promijenjen, a datum izlaska filma je pomaknut s ovog ljeta na sljedeću jesen

Pixarov "Dobri dinosaur" je potpuno rekreiran

Do prije godinu dana, Pixarov animirani film "Dobri dinosaur", koji se bavi dinosaurima i ljudima koji žive u svijetu u isto vrijeme, bio je najavljivan za 30. svibnja ove godine.

Ali kad je krajem kolovoza 2013. originalni redatelj Bob Peterson napustio produkciju, datum izlaska filma je pomaknut na studeni 2015., ostavljajući Pixar bez filma ove godine.
Još uvijek se ne zna čije će ime biti označeno kao redateljevo na odjavnoj špici, ali zna se da Pete Sohn (koji je bio ko-redatelj Petersonu) ostaje dio produkcije. Promjene koje je Pixarova ekipa napravila u filmu su opsežne, a to potvrđuje i John Lithgow koji daje glas jednom od likova u filmu.

U teaser plakatu filma prošle godine, ovakav je bio zaplet:
"“The Good Dinosaur” odgovara na pitanje staro generacijama: Što bi bilo da je kataklizmički asteroid koji je zauvijek promijenio život na Zemlji potpuno promašio planet i da divovski dinosauri nikada nisu izumrli? U kinima od 30. svibnja 2014., film priča duhovitu i uzbudljivu originalnu priču o 70 metara visokom tinejdžeru Apatosaurusu Arlu s velikim srcem. Nakon traumatskog događaja koji je pogodio Arlovu mirnu zajednicu, on kreće u potragu za vraćanjem mira, u čemu mu se pridružuje neobičan pratioc - ljudski dječak po imenu Spot."

John Lithgow je posudio glas ocu obitelji dinosaura Apatosaurs i Frances McDormand majci. Bill Hader i Neil Patrick Harris su braća Forrest i Cliff, Judy Greer Ivy, a Lucas Neff glavni lik Arlo.

John Lithgow je u intervjuu za Collider otkrio da su napravljene neke velike promjene: "Snimio sam cijelu ulogu u "Dobrom dinosauru". Sada su ga rastavili i u potpunosti rekreirali te stvorili fantastičnu novu priču. Stoga ću ponovno snimati narednih mjesec dana. Ne brinite. Film dolazi i biti će još bolji nego što sam zamišljao da će biti. Ja i Frannie McDormand još uvijek igramo mamu i tatu dinosaura."

Novi datum prikazivanja filma u kinima je 25. studeni 2015. i do tada ćemo saznati tko je redatelj te jesu li se drugi akteri promijenili.

B.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala