Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scripps Networks odabrao Kreativne ideje!
Scripps Networks UK & EMEA započinje suradnju s agencijom Kreativne ideje u Hrvatskoj

Scripps Networks odabrao Kreativne ideje!

Scripps Networks UK&EMEA, dio Scripps Networks Internationala, vodeće globalne lifestyle programske mreže u segmentima putovanja, kvalitete stano­vanja i gastronomije, odabrao je agenciju Kreativne ideje za marketing, odno­se s medijima i komunikaciju s krajnjim korisnicima u Hrvatskoj.

Scripps Networks je u Hrvatskoj prisutan s 3 kanala: Travel Channel (dostupan na platformama Amis Telekom, B.net, Iskon TV, OptiTV, Vip TV), Fo­od Network (dostupan na platformama  B.net, Iskon TV, Vip TV) i Fine Living Network (dostupan na platformama B.net, EVO tv, Iskon TV, OptiTV, Vip TV).

Suradnjom s agencijom Kreativne ideje Scripps Networks UK&EMEA pokreće sustavno i pravovremeno informiranje javnosti o svojim kanalima, programu i novostima vezanim uz poslovanje.

Nick Thorogood, viši potpredsjednik za sadržaj i marketing Scripps Networksa UK&EMEA je izjavio: "Iznimno smo zadovoljni imenovanjem Kreativnih ideja našom agencijom za marketing i komunikacije u Hrvatskoj. Hrvatsko pay-TV tržište predstavlja značajnu priliku za rast poslovanja i radujemo se pozicioni­ranju naša tri kanala kao vodećih lifestyle kanala na tržištu."

Scripps Networks International


Scripps Networks International globalni je dio kompanije Scripps Networks Inte­ractive, Inc. (NYSE: SNI), vodećeg medija u segmentima gastronomije, kvalite­te življenja i putovanja.

Scripps Networks International je s kanalima Food Network i Travel Channel prisutan u Aziji, Velikoj Britaniji, Europi, Bliskom isto­ku i Africi, dok se Asian Food Channel prikazuje u Aziji, a kanal Fine Living Network na području Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Scripps’ je značaj­no prisutan i u Kanadi s HGTV Canada, DIY Network Canada i Food Network Ca­nada.

Globalni ured i sjedište Scripps Networks Internationala smješteni su u New Yorku i Knoxvilleu, dok regionalni uredi djeluju u Europi, Aziji i Južnoj Americi.

Kreativne ideje


Agencija Kreativne ideje specijalizirana je za odnose s javnošću, marketing i savjetovanja u medijskoj industrij
i. Uz kanale u portfelju Scripps Networks In­ternationala, Kreativne ideje u Hrvatskoj vode PR za Discovery Networks što uključuje kanale: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Discovery World i ID.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala