Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Od Lokija do Ben Hura
U nadolazećem remakeu kultnog "Ben Hura" glavnu bi ulogu trebao preuzeti Tom Hiddleston

Od Lokija do Ben Hura

Glumac Tom Hiddleston navodno se nalazi u pregovorima za remake filma Ben Hur koji rade MGM i Paramount. U filmu koji je najavljen za veljaču 2016. godine, Hiddleston bi se trebao naći u ulozi Jude Ben Hura.

Film je adaptacija romana Ben Hur: A Tale of The Christ Lewa Wallacea iz 1880. godine, koji je svojedobno bio najprodavaniji roman svih vremena. Roman je prvo adaptiran u nijemi film 1925. no tek je ekranizacija 1959. stekla svjetsku slavu. Legendarni glumac Charlton Heston našao se u glavnoj ulozi u filmu koji je stekao kultni status, unatoč svojoj dužini trajanja.

Prema izvještaju Deadlinea, Hiddleston još uvijek nije službeno angažiran za ulogu s obzirom da je u posljednje vrijeme postao "vruća roba" nakon velikog uspjeha Marvelovih filmova o Thoru te Osvetnika u kojima je glumio omiljenog negativca Lokija.Trenutno pred sobom ima film Me Before You, nedavno je završio sa snimanjem Crimson Peaka Guillerma del Tora te se nalazi u produkciji filma High Rise. Još ga čeka i uloga country zvijezde Hanka Williamsa u filmu I Saw the Light pa je pitanje hoće li imati vremena za Ben Hura.

Prvu verziju scenarija za novu adaptaciju Ben Hura napravio je Keith Clarke (Bijeg iz Gulaga) dok je najnoviju verziju napravio oskarovac John Ridley (12 godina ropstva) te bi se film trebao dosta oslanjati na paralelnu priču o Isusu Kristu iz romana. Za režiju bi se trebao pobrinuti rusko-kazahstanski redatelj Timur Bekmambetov (Tražen, Dnevna straža, Noćna straža).

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala