Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriveni neki detalji o 2. sezoni Pravog detektiva
Bliži se odluka o tome tko će preuzeti 3 glavne uloge, a očekuje se da će među njima biti Taylor Kitsch, Elisabeth Moss, dok će Vince Vaughn biti među glavnim antagonistima

Otkriveni neki detalji o 2. sezoni "Pravog detektiva"

Sudeći po prvoj sezoni serije Pravi detektiv, ne sumnjamo kako je radnja ove sezone uistinu mračna i jednako zamršena, uz pozamašan broj neočekivanih obrata. Vodeći se ovom mišlju smatramo kako pokoji prijevremeni detalj neće oduzeti čar seriji, nego samo skratiti muke dugog čekanja na početak 2. sezone.

Kako na portalu The Wrap saznaju, nekoliko glumaca se približava finalnom dogovoru za glavne uloge dva detektiva i jedne detektivke. Uz to, objavljeno je nekoliko povezanih crtica iz sinopsisa glavnih zbivanja. 
 
Kako je kreator serije Nic Pizzolatto već otkrio, radnja je smještena u saveznu državu Kaliforniju u SAD-u. Likovi će vrijeme uglavnom provoditi u zamišljenom gradu manje razvikanog dijela ove sunčane države. Kamen spoticanja je već otkrivena autocesta, koja bi po izvršenju trebala spajati sjever i jug države i time riješiti glavni prometni krkljanac. Korupcija koja izađe na vidjelo je direktna posljedica groteskne smrti Bena Caspara, gradskog menadžera. Njegova smrt je zlokobni pokazatelj ne posebno uzornog života, u koji je umiješano i znamenje okultnog.
Tri različita i nepovezana čuvara zakona polako nailaze na tragove koji njihove istrage o dotičnom umorstvu odvode do spoznaja o širim i mračnijim događajima. 
 
Za sada se čini kako će Taylor Kitsch odlumiti ulogu mladog Paula Woodrugha, 28-godišnjeg policajca i vojnog veterana.
Vince Vaughn se, po svemu sudeći, natječe za ulogu glavnog antagonista Franka Semyona. On je bivši nasilnik koji prerasta u biznismena, a vezan je za slučaj preko spletki koje se tiču državnih subvencija i otkupa zemljišta za spomenutu autocestu.
 
Colinu Farrellu se smiješi uloga Rayja Velcora, čovjeka spornog privatnog i poslovnog života, koji je ujedno opterećen ovisnošću o drogi. Spomenuta je još i Michelle Forbes koja je u igri za neku od glavnih ili istaknutijih uloga. 
 
Scenarij za seriju Nic Pizzolatto još uvijek dorađuje, dok istovremeno teče potraga za nekoliko redatelja koji će preuzeti teret, ali i slavu ove žarko iščekivane serije.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala