Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Transformeri prešli milijardu dolara zarade
Istovremeno su Čuvari galaksije imali najbolje otvaranje u kolovozu ikad zaradivši skoro 100 milijuna dolara

Transformeri prešli milijardu dolara zarade

Ovaj vikend bio je poprilično unosan za filmsku industriju, posebno za tvorce filmova Transformers: Doba izumiranja i Čuvari galaksije.

Film Michaela Baya Transformers: Doba izumiranja prešao je magičnu brojku od milijardu dolara zarade diljem svijeta, postavši tako prvi film ove godine kojemu je to uspjelo.

Četvrti film franšize o Transformerima u posljednjem je dijelu zamijenio Shiu LaBeoufa za Marka Wahlberga što je vjerojatno dosta utjecalo na popularnost novog nastavka. Također su veći dio filma snimali u Kini kako bi stekli svojevrsnu prednost na sve unosnijem kineskom tržištu i očito im je upalilo jer preko 300 milijuna dolara upravo dolazi sa kineskih kino blagajni.

Istovremeno je superherojska svemirska avantura Čuvari galaksije, napravljena u suradnji Marvela i Disneya, premašila sva očekivanja i predviđanja stručnjaka i to za čak 20 milijuna dolara - nakon prvog vikenda prikazivanja na svoje su bankovne račune spremili impresivnih 94 milijuna dolara.

Film Jamesa Gunna sa Chrisom Prattom, Zoe Saldanom, Vin Dieselom, Bradleyem Cooperom i Daveom Bautistom u glavnim ulogama vrtoglavom zaradom prvog vikenda prikazivanja probio je rekord za otvaranje u kolovozu koji je do sada držao film Bourneov ultimatum iz 2007. godine sa zaradom od 69.2 milijuna.

Film Transformers: Doba izumiranja je sa prikazivanjem u hrvatskim kinima počeo krajem lipnja no još uvijek se može pogledati u odabranim kinima. Čuvare galaksije također možete pogledati u kinima diljem Hrvatske.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    cala cala @ 4.8.2014. 19:52

    meni se ozbiljno povraća sve više i više kad čujem riječ "Marvel" ili "Transperformersi"....jedino što valja je Nolanov Batman i te filozofije se držim,sve ostalo je preseravanje na kvadrat puta pi

  • #1
    1 0
    Arista arista @ 4.8.2014. 13:22

    Budući da je u svijetu samo Dark of the Moon (zasad) zaradio više, onda mi je drago da je i ovaj prešao milijardu. Mark Wahlberg neupitno je bolji, radnja je ok.

    Posebno se radujem Čuvarima galaksije, nadam se da ću ih što prije pogledati u kinu jer sam čula da je nekima zasad najbolji Marvelov, bolji i od Avengersa.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala