Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Adaptacija romana Johna Greena: Paper Towns
Uspjeh filma "Krive su zvijezde" toliko je popularizirao pisca Johna Greena, da će još dvije njegove knjige dobiti svoju ekranizaciju

Adaptacija romana Johna Greena: "Paper Towns"

Iako je još u ožujku objavljeno kako će Fox adaptirati još jednu knjigu pisca Johna Greena, sada je to postalo i sigurno objavom datuma premijere filma. Druga knjiga Johna Greena koja će dobiti svoju ekranizaciju je Paper Towns.

Nakon golemog uspjeha koji je postigao film Krive su zvijezde ovo ljeto i zaradom preko 250 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama, pomama za knjigama Johna Greena se dobrano zahuktala. Osim "Paper Towns", objavljeno je kako se u budućnosti sprema i adaptacija njegovog prvog romana Looking for Alaska.

Iduće ljeto, točnije 31. srpnja kada je zakazana premijera filma Paper Towns, možemo očekivati još jedan ljetni hit koji je proizašao iz pera ovog pisca.

Osim samog datuma izlaska filma u kina, objavljena je i informacija kako će se okupiti ista ekipa koja je pripremala ovogodišnju uspješnicu "Krive su zvijezde". Dakle, scenarij će napisati Scott Neustadter i Michael H. Weber, a na producentsko mjesto će se vratiti Wyck Godfrey. Jedna od novosti je i titula izvršnog producenta za pisca Johna Greena. Uloga je to koju nije imao na prošlom filmu, ali je unatoč tome sudjelovao na stvaranju ekranizacije.

Glavnu ulogu u filmu bi trebao preuzeti mladi glumac Nat Wolff, koji je također sudjelovao u uspjehu filma Krive su zvijezde glumeći Isaaca.

Mjesto režisera je zasada prazno, kao i mjesta ostatka glumačke postave, ali vjerujemo kako će se uskoro popuniti.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala