Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljeni novi datumi premijera filmova o Mowgliju
Dvije konkurentne adaptacije omiljene dječje priče "Knjiga o džungli" izaći će u kinima s godinom razmaka, a najavljeno je i glumačko pojačanje

Objavljeni novi datumi premijera filmova o Mowgliju

Konkurenciju dvaju novih filmova, modernih ekranizacija kultne dječje priče "Knjiga o džungli" već smo najavljivali, a sada stižu i nove vijesti. 

Redateljski debi poznatog holivudskog glumca Andyja Serkisa izaći će pod naslovom The Jungle Book: Origins. Iako nije ranije samostalno režirao nijedan film, ponešto iskustva je stekao kao režiser druge snimateljske jedinice na trilogiji Petera Jacksona Hobbit. Kao najživlji primjer njegova doprinosa trilogiji izdvaja se akcijska sekvenca iz nastavka Smaugova pustoš u kojoj družina predvođena Bilbom Bagginsom bježi niz rijeku uz pomoć bačvi.
 
Knjiga o džungli, koja je pod vodstvom studija Warner Bros., najavljena je kao verzija koja će se pobliže držati originalnog materijala, odnosno imat će mračnije tonove koje nismo dosada vidjeli u Disneyjevim ekranizacijama. Istraživat će pitanja života i smrti te će vjernije prikazati ponašanje životinja, a sve to u 3D-u.
Film će biti u kinima tek 21. listopada 2016. godine, to jest čitavu godinu nakon objave njegova rivala. 
 
Dok se za Serkisovu verziju "Knjige o džungli" još ne zna puno detalja, za film Jona Favreaua glumačka ekipa je dobro poznata.
 
 
Uz Neela Sethia, Idrisa Elbu, Scarlett Johansson, Lupitu Nyong’o, Bena Kingsleyja, Christophera Walkena i Giancarla Esposita javlja se još jedno novo ime.
Naime, napokon je objavljeno tko će darovati svoj glas dobrodušnom medvjedu Baloou. Kao idealnog glumca odabrali su uvijek duhovitog i karizmatičnog Billa Murrayja.
 
Disneyjevu modernu adaptaciju Knjige o džungli moći ćete vidjeti u kinima 9. listopada 2015. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala