Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kirurg 9. kolovoza premijerno na Cinemaxu
Nova serija iz originalne HBO produkcije "Kirurg" (The Knick) premijerno će biti prikazana 9. kolovoza u 22 sati ekskluzivno na Cinemaxu

"Kirurg" 9. kolovoza premijerno na Cinemaxu

U središtu nove serije Kirurg, koju možete premijerno pogledati na Cinemaxu 9. kolovoza, nalazi se bolnica Knickerbocker u centru New Yorka 1900-ih i njezini pionirski kirurzi, medicinske sestre i osoblje koji šire granice medicine u vrijeme zapanjujuće visoke smrtnosti i bez ikakvih antibiotika.

Novi voditelj kirurga je iznimni, arogantni odmetnik dr. John Thackery, čiju ovisnost o kokainu i opijumu nadmašuje jedino ambicija za medicinskim otkrićima i priznanjima njegovih kolega. Osoblju i pacijentima bolnice, koje čine isključivo bijelci, pridružuje se jednako daroviti afroamerikanac dr. Algernon Edwards s harvardskom diplomom, koji se mora izboriti za poštovanje te uspjeti u gradu punom rasizma. Dok nastoji očuvati ugled bolnice koja pruža kvalitetne usluge, Knickerbocker se trudi privući bogatu klijentelu, ali istodobno se bori za opstanak.

U glavnoj je ulozi Clive Owen koji je nominiran za nagradu Oscar za ulogu u filmu Bliski odnosi (Djeca čovječanstva, Hemingway i Gellhorn). Redatelj je Steven Soderbergh (Nuspojave, dobitnik nagrada Oscar za film Traffic i Emmy za HBO-ov film Moj život s Liberaceom).

Serija Kirurg premijerno će biti prikazana 9. kolovoza u 22 sati ekskluzivno na Cinemaxu.

Novi nastavci slijede subotom u istom vremenskom terminu, dok će putem HBO GO usluge biti dostupni već u jutarnjim satima, samo nekoliko sati nakon američke premijere.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala